Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak még ilyen agyhalott nők, h megnondja nekem nem akar semmit. Majd véletlenül összefutünk a városban. Köszönés (ennyi) írok neki rá 2 órára, h meglepődtem. No reakció, rá meg egy hétre ír, hogy min is? Meg elkezd beszélgetni.
Figyelt kérdés
Miért nem reagált,amikor írtam,most meg minek írt rá egy hétre,de leszőgezi,hogy most sem akar semmit. Kérdem akkor minek írt? Mert szeret emberelet megismerni(nem erőltette,hogy ne lépjek le ugyanis leráztam,hogy alszok mert reggel végeztem a melóval)... Normális az ilyen? :D#Bsvsvs
2017. máj. 4. 14:30
11/39 anonim válasza:
Vége az informatika órának, Bogaram?
12/39 anonim válasza:
Te valami félanalfabéta hülyegyerek lehetsz, csoda, hogy egy hét után egyáltalán válaszolt. Ha neki is ilyen ékes magyarsággal klimpíroztad le a mondanivalódat, akkor valószínű, hogy ennyi ideig tartott, amíg dekódolta.
13/39 anonim válasza:
Na mi van kérdező, fáj az igazság? :D
14/39 A kérdező kommentje:
Az igazság nem fáj,mert az igazság is mint minden relatív. Kinek mi az igazság. :) Inkább,hogy mondjam... Nem szokásom olyan emberekkel vitatkozni,akik nem képesek gondolkodni,és mint egy benarkózott drogos beképzelnek dolgokat(sexelni akart a lánnyal,holott sehol nem vokt leírva:)). Ez meg nem az az oldal ahol nethuszáekodni szokás,de éljétek ki magatokat. ;)
2017. máj. 4. 15:19
15/39 anonim válasza:
Szerintem egy nő nem agyhalott, hanem nagyon is van esze, ha le sem sz@r téged! :D
16/39 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben egyet értek veled! Igauad van. :)
2017. máj. 4. 15:30
17/39 anonim válasza:
Én is volt, hogy 1-2 hetes fáziskéséssel válaszoltam hozzád hasonlóknak. Az volt az oka, hogy elolvastam az üzenetet, de olyan jelentéktelen volt a diskurzus, hogy úgy voltam vele, hogy majd később válaszolok, ha jobban ráérek vagy lesz kedvem, de aztán kiment a fejemből. Vagy csak meg így tartotta kedvem.
Azt csinál a csaj, amit akar, te vagy az agyhalott, hogy kötekszel, de szerintem senkit nem érdekelsz, akinek 70 felett van az IQ-ja.
Örülj, hogy hozzád szólt! :D
18/39 A kérdező kommentje:
Ott a pont nálad! Most meg még boldogabb vagyok,hogy ennyi leányzó reagált a kérdésemre. :) Ezt minden képpen pozitívumnak veszem,s ma már tuti jobban alszom. :)
2017. máj. 4. 15:33
20/39 A kérdező kommentje:
Ilyen is kell a Földön! Nem lehet mindenki tökéletes. Ezt dobta a gép. ;)
2017. máj. 4. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!