Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak még ilyen agyhalott nők, h megnondja nekem nem akar semmit. Majd véletlenül összefutünk a városban. Köszönés (ennyi) írok neki rá 2 órára, h meglepődtem. No reakció, rá meg egy hétre ír, hogy min is? Meg elkezd beszélgetni.
Figyelt kérdés
Miért nem reagált,amikor írtam,most meg minek írt rá egy hétre,de leszőgezi,hogy most sem akar semmit. Kérdem akkor minek írt? Mert szeret emberelet megismerni(nem erőltette,hogy ne lépjek le ugyanis leráztam,hogy alszok mert reggel végeztem a melóval)... Normális az ilyen? :D#Bsvsvs
2017. máj. 4. 14:30
22/39 A kérdező kommentje:
Tudom... Igyekszem túl tenni magamraja... :/ :( Majd csak menni fog... Ha meg nem akkor agy csere,hátha észhez térek. Bár aki reménytelen az reménytelen... Minden esetre köszönöm nektek,hogy tudomásomra hoztátok,és megkezdhetem a probléma kezeltetését. Hálás vagyok! :)
2017. máj. 4. 15:42
24/39 A kérdező kommentje:
Már csak aut áruld el,mivel tudom meghálálni nektek! Aztán a téma kivesézettnek twkinthető!. :) De tényleg áruld el,mert nagyon szeretném! :)
2017. máj. 4. 15:50
25/39 anonim válasza:
Semmivel, ingyen osztom a tanácsokat.
26/39 anonim válasza:
Tégy egy szívességet a világnak, és kasztráltasd magad kérdező, csakhogy véletlenül nehogy szaporodj.. :o
27/39 A kérdező kommentje:
Nagyon rendes lány vagy,de semmi nem.marad hálátlanul nálam! Szeretnéd,hogy megháláljam,majd szólj,és nem marad el! :)
2017. máj. 4. 15:54
28/39 A kérdező kommentje:
Meg volt! Előlre láttam,hogy azt kell tennem,és meg is történt! :)
2017. máj. 4. 15:56
30/39 anonim válasza:
Csak szólok, hogy a bölcsődében a 2-3 éves gyerekek érettebben viselkednek. :D Gyere be egyik nap, sokat tanulhatsz tőlük. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!