Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Küldtem neki egy képet. Semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Küldtem neki egy képet. Semmi reakció. Miért?

Figyelt kérdés

Barátomnak küldtem egy képet (selfi) pusztán kedvességből hogy jobb legyen a napja stb. Láttam fent van de semmi.... Mintha nem is látta volna (tuti hogy látta). baszus ha mást nem egy mosolyt vagy valamit reagálhatna. lehet nem tetszem neki rajta (nem csücsörítős, ribis)

22/L

2016. jún. 16. 14:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%
Hehe. Hasonló szituban vagyok jelenleg én is.
2016. jún. 16. 14:38
 2/12 anonim ***** válasza:
35%

Én speciel nem reagálnék egy hasonló szituációra. Továbbá mikor legközelebb találkoznánk tisztáznám hogy több képet nem kérek. De én most halál komolyan mondom, nem kell ezen besértődni. Én ezt nem tudnám értékelni, miért is tenném, ha van olyan pillanat is amikor együtt vagyunk? Erre kapok egy képet...mint kutyának a csont. Szóval én speciel nem díjazom, sőt, mondom, meg is kérnélek rá kedvesen hogy ne legyen több ilyen.

A barátoddal nem tudom mi van, helyette nem beszélhetek.

2016. jún. 16. 14:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

2-es! Valamilyen szintem megértelek, mindenki más. Viszont az én barátom épp, hogy mindig kér képet... sőt ha sokáig nem küldök, meg is jegyzi.

De egyébként igazad van, minek kép, ha élőben milliószor több pillanatában látod.

2016. jún. 16. 14:40
 4/12 A kérdező kommentje:

A 10 hónap alatt ez a második hogy küldök neki képet. Nem értem. Én azért elvárnék valamilyen visszajelzést.

ha zavarja akkor mondja meg. Amúgy gyakran találkozunk szóval lát személyesen is. Én ezt egy gesztusnak szántam és rohadt rosszul esik hogy mégcsak egy pl. mosolyt sem dob rá vissza. nem várom hogy nyalizzon meg dícsérjen ezerrel de ez így nagyon osszul esik már 2 órája elküldtem fent van és semmi. Direkt nem is írok neki.

2016. jún. 16. 14:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Ez aztán a hozzáállás...!
2016. jún. 16. 15:11
 6/12 A kérdező kommentje:
kedves 5-ös, mi a probléma?
2016. jún. 16. 15:12
 7/12 anonim ***** válasza:

Csak nem értem, miért kell bedurcázni ilyen dolgokon. Nem értem miért kell elvárni az instant választ, nem lehet hogy felállt a gép elől és bejelentkezve hagyta a facebook-ot? És hogy van az, hogy szó szerint rosszul tud esni az, ha valamiről nem kapsz egy visszaigazolást?

Figyelj nem mondom hogy ezek rossz dolgok, de az fix hogy 5-10 éven belül ki fogod nőni. Mert ezen a dolgok olyanok, hogy

1, csak magadat idegeled velük.

2, magadat és a párodat is idegeled velük.

3, semmi értelmük

2016. jún. 16. 15:19
 8/12 A kérdező kommentje:

Jó lehet túl reagáltam. kíváncsi leszek élőben mond e valamit. vagy úgy tesz mintha mi sem történt volna.

Ez után azt hiszem lesheti mikor kedveskedek neki. (mármint chaten, smiley, kép, fotó stb.)

2016. jún. 16. 15:35
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem veszekedni akarok, de ezen nevettem :D Nekem olyan egoista dolog ez a "küldök neked magamról egy képet hogy végre legyen valami szép a napodban" :D Ezt ne vedd magadra, a legtöbben örülnek az ilyeneknek, és biztos én is másképp fogom látni ha lesz szerelmem.

Mindenesetre, sokszor előfordul, hogy netközelben vagyok, kiírja a face hogy elérhető, de órákig rá se nézek a képernyőre. Lehet, hogy vele is ez van/volt most. Szóval ezen ne sértődj meg, feleslegesen generálod mindkettőtöknek a feszültséget. Most magadnak, aztán neki, ha találkoztok és felhozod neki nagy durcásan a dolgot.

2016. jún. 16. 15:41
 10/12 Blade Bone ***** válasza:
Én örülnék neki, és zúdítanám a bóklavinát. Egy ilyen kedves gesztusra tényleg bunkóság nem reagálni, ha egy percnyi különlétről, vagy egy napiról van szó, akkor is...
2016. jún. 16. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!