Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Küldtem neki egy képet. Semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Küldtem neki egy képet. Semmi reakció. Miért?

Figyelt kérdés

Barátomnak küldtem egy képet (selfi) pusztán kedvességből hogy jobb legyen a napja stb. Láttam fent van de semmi.... Mintha nem is látta volna (tuti hogy látta). baszus ha mást nem egy mosolyt vagy valamit reagálhatna. lehet nem tetszem neki rajta (nem csücsörítős, ribis)

22/L

2016. jún. 16. 14:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Van hogy szabadnapomon elmegyek valahova kirándulni haverral akkor volt hogy küldtünk férjemnek egy szelfit,hogy nézd itt vagyunk s majd eljövök veled is ide kirándulni mert nagyon szép. De egyenként nem jellemző hogy szelfizgetek... jó most kivételesen facebookon egy szelfi képem a profilkép de csak mert unatkoztam a munkaszünetben és jó lett.. Egy nagyon jo barátomnak viszont küldtem szelfit,legközelebbi alkalommal hogy én mit kaptam tőle.. ( mondjuk ez volt a cél...de erről nem beszélek inkább.)😁
2016. jún. 18. 08:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Komoly felnott lehetsz kerdezo
2016. jún. 18. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!