Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Szerintetek engem miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek engem miért mindig a hülye fiúk találnak meg? Min változtassak? 23/L

Figyelt kérdés

Szép lány vagyok, és csinos is, már azon gondolkoztam, hogy emiatt néznek totál hülyének, pedig a jogikarra járok és mellette egy ügyvédi irodában dolgozom.

Nagyon sok pletyka terjeng rólam, mert eléggé feltűnő jelenség vagyok.

Ezekeg általában az irigy lányok terjesztik, akik azzal nyugtatják magukat, hogyha jól nézek ki, akkor biztos hülye vagyok, vagy azok a fiúk, akiknek nem jött össze velem egy randi.

Nagyon sokan azt gondolják, hogy egy buta p*csa vagyok, de nem vagyok az belül ezért kívülről sem szeretnék úgy kinézni.

Elfogadom az őszinte válaszokat, hogy öltözzek, hogy nézzek ki, hogy ne gondolják ezt és, hogy ne éljenek abban a hitben, hogy mindenkivel hazamegyek, hanem a normális fiúk találjanak meg, ne a gyoker "apám pénzéből élek, illetve bűnözésből, fekete mercim van és gyúrok is" típusúak mert ezekből elegem van!

2017. máj. 2. 15:27
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Rádiónál is dolgoztam, szerepeltem színházban is, valamint gimiben az osszes szépkiejtési versenyt megnyertem. :D
2017. máj. 3. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!