Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Szerintetek engem miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek engem miért mindig a hülye fiúk találnak meg? Min változtassak? 23/L

Figyelt kérdés

Szép lány vagyok, és csinos is, már azon gondolkoztam, hogy emiatt néznek totál hülyének, pedig a jogikarra járok és mellette egy ügyvédi irodában dolgozom.

Nagyon sok pletyka terjeng rólam, mert eléggé feltűnő jelenség vagyok.

Ezekeg általában az irigy lányok terjesztik, akik azzal nyugtatják magukat, hogyha jól nézek ki, akkor biztos hülye vagyok, vagy azok a fiúk, akiknek nem jött össze velem egy randi.

Nagyon sokan azt gondolják, hogy egy buta p*csa vagyok, de nem vagyok az belül ezért kívülről sem szeretnék úgy kinézni.

Elfogadom az őszinte válaszokat, hogy öltözzek, hogy nézzek ki, hogy ne gondolják ezt és, hogy ne éljenek abban a hitben, hogy mindenkivel hazamegyek, hanem a normális fiúk találjanak meg, ne a gyoker "apám pénzéből élek, illetve bűnözésből, fekete mercim van és gyúrok is" típusúak mert ezekből elegem van!

2017. máj. 2. 15:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Eljössz egy randira? Nem vagyok hülye.
2017. máj. 2. 15:58
 12/21 anonim ***** válasza:
71%
#9 A normálisak lehet, hogy azt érzik, hogy kevesek hozzád, és csak a távolból figyelnek. Bármit megadnának, hogy egy ilyen nő szóba elegyedjen velük, de meghúzzák magukat. Bár biztos hevesen tiltakozni fogsz ellene, de a hülyék próbálkozásait úgy lehetne kiküszöbölni, ha te kezdeményeznél annál, aki tetszik. Csak úgy finoman, nőiesen, szexisen, nem kell randira hívni a pasit, csak jeleket küldeni neki. Elég talpraesettnek tűnsz a leírás alapján, szerintem simán menne a dolog. Legyél kicsit te a vadász, ne mindig csak a préda.
2017. máj. 2. 15:58
 13/21 anonim ***** válasza:
Keresd a barátzónádban a rendes srácokat, ott lesznek.
2017. máj. 2. 16:09
 14/21 anonim ***** válasza:
Én is jogi karra járok (lehet ismerjük egymást), és meg kell mondjam az őszintét, az itt tanuló lányok, akik még szépek is, eléggé elérhetetlennek tűnnek. Mert hát nyilván okos, szép, szóval eléggé egyben van, és minden fajta kishitűség nélkül, van amikor kevésnek érzem magamat hozzátok. (Sokszor próbálkoztam már egyébként, és mindig felsültem) Emiatt lehet csak a "ki ha én nem" hülye gyerekek próbálkoznak nálatok, akik persze nagyrészt tényleg hülyék. Tipp? Nem tudom, talán legyél közvetlenebb, és próbálj jelet adni olyan, ránézésre normális srácnak, aki tetszik neked, jobb ötletem sajnos nincs. 23/F
2017. máj. 2. 16:17
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem is tudom, 23 évesen már kitömetted a melleid... mégiscsak fontosak a külsőségek ezek szerint. Nem baj, de valamilyen szinten azért ez már mutatja.

Igazából, ha tényleg értelmes vagy és a mentalitásod is ezt tükrözi még azon lehet változtatni milyen körökben mozogsz.

Na meg amíg nem végzel, meg nem a saját üzleted csinálod addig mindig ilyen ügyvéd melletti valaki, ügyintéző, titkárnőcske leszel, ha már magad is benne vagy a dolgokban akkor komolyabban vesznek majd.

2017. máj. 2. 16:23
 16/21 anonim ***** válasza:

Off:

Nőként kérdem,hogy neked miért kellett szilikon mell?Mert az A kosár is lötyögött rajtad és végképp önbizalom hiányos voltál?Mert ha tényleg nem tudtad ezt elfogadni és problémát okozott,azt mondom jól van,ha olyan,mint amilyennek leírtad.Mondjuk ennyire hiú már nem vagyok és úgy gondolom,fogadjanak el olyan mellel,amilyet örököltem,mert ezt a procedúrát nem fogom bevállalni.Családomban volt,aki megnagyobbítatta és fel is varratta,de sokat is kínlódott utána 2 hétig.Amin ő átment,az nekem már nem érte meg.

On:

Hülye pitsának nem tűnsz,úgy,hogy én egy pszichológust javasolnék,mert fejben lehetnek egyéb gondok,amiért kerülnek a pasik.Sok okos ember bizony kibírhatatlan,attól még,hogy ő nem érzi,lehet,nálad is ez van.Ha megnyugtat,a legtöbb művészt-zenész,festő,író,stb.- nagyon kevés ember tolerálja,mert rengeteg egyedüllétre van szükségük,ahogy a legtöbb orvosnőt/jogásznőt/-náluk is tisztelet a kivételnek,mint mindig-,mert jogosan ugyan,de ők meg el vannak szállva maguktól és inkább maradnak egyedül,mint egy szerintük szintjükön aluli pasival leálljanak.Nem azt mondom,hogy biztos ilyen vagy,de lehet.

Minden esetre tényleg javaslok egy pszichológust,talán tudná ezt orvosolni,ha belátod,hogy segíthet.

2017. máj. 2. 16:54
 17/21 anonim ***** válasza:
ez egy ordas nagy kamu, már a fogalmazásból látszik, hogy egy unatkozó (és valószínűleg mérhetetlenül irigy) tini írta ki a kérdést.
2017. máj. 2. 18:48
 18/21 A kérdező kommentje:
Nekem miért írja be minden kérdésem végére valami nagyon okos, hogy kamu? Érthetetlen.
2017. máj. 2. 21:21
 19/21 anonim ***** válasza:
Szia! hát nem tűnsz valami nagy agynak az írásod alapján, nem csoda hogy kerülnek az értelmes pasik.
2017. máj. 3. 13:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Helyesen írni tudsz. Ez már egy jó jel. De ne a kulsosegek alapjan íteld meg az embert. Nekem is fekete mercim van es gyurok is de normalisnak mondom magam es eddig csak atlagos kinezetu baratnoim voltak. Beszed stílusod milyen? Lehet egy affektalos ri...nc vagy ezert nem kozelednek feled normalisan.
2017. máj. 3. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!