Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek engem miért mindig a hülye fiúk találnak meg? Min változtassak? 23/L
Szép lány vagyok, és csinos is, már azon gondolkoztam, hogy emiatt néznek totál hülyének, pedig a jogikarra járok és mellette egy ügyvédi irodában dolgozom.
Nagyon sok pletyka terjeng rólam, mert eléggé feltűnő jelenség vagyok.
Ezekeg általában az irigy lányok terjesztik, akik azzal nyugtatják magukat, hogyha jól nézek ki, akkor biztos hülye vagyok, vagy azok a fiúk, akiknek nem jött össze velem egy randi.
Nagyon sokan azt gondolják, hogy egy buta p*csa vagyok, de nem vagyok az belül ezért kívülről sem szeretnék úgy kinézni.
Elfogadom az őszinte válaszokat, hogy öltözzek, hogy nézzek ki, hogy ne gondolják ezt és, hogy ne éljenek abban a hitben, hogy mindenkivel hazamegyek, hanem a normális fiúk találjanak meg, ne a gyoker "apám pénzéből élek, illetve bűnözésből, fekete mercim van és gyúrok is" típusúak mert ezekből elegem van!
Hozzateszem, ellegge "divatmajom" vagyok, rengeteg ruhat veszek es szeretek a legutolso trend szerint oltozni. Lehet, hogy ez a gond?
Prostisnak nem mondanam viszont a stilusom, az utobbi honapokban mar sminket is keveset rakok, hatha akkor vegre a normalis emberek talalnak meg!
A hülyék, mivel bődületes önbizalommal vannak megáldva, minden nőt betalálnak. Igazi jó tanácsot nehéz adni ilyen esetben. Az öltözködéseden szerintem nincs értelme változtatni, mert gondolom, van egy kialakult stílusod, ami jól áll - hiába öltöznél kevésbé kihívóan, a jó alakodat akkor is észrevennék.
Inkább személyiségileg kéne olyan szintre fejlődni, hogy öntudatos, határozott nő("úrinő") benyomását tudd kelteni, ezzel szerintem az ökröket többségében le lehet koptatni. Értelmiségi(vagy annak látszó) nőkkel nem hiszem, hogy mernének kezdeni. Húzd ki magad, járj emelt fővel, legyél büszke nő, kicsit nem árt, ha hűvösnek is tűnsz - egy normális, határozott férfi ettől nem ijed majd meg, hanem kihívásként fogja megélni. De mindenképpen őrizd meg a női bájodat, a kedvességedet - azonban csak olyannak tartogasd, akit érdemesnek tartasz erre.
Sajnos olykor az élet rákényszerít, hogy álarcot hordjunk - de egy jó cél érdekében talán érdemes is olykor maszkot felvenni.
Néha már úgy érzem, rám van írva: HÜ**E FIÚK GYERTEK IDE!
Ezért kérem csupán, hogy egy normális férfi írja már le, hogy mégis hogy kellene kinéznem, hogy ne ezt az üzenetet küldjem a világ felé.
Ja és szilikon mellem van, de természetes kinézetű.Tudom-tudom mű de azt már nem fogom kivetetni.Már arra is odafigyelek, hogy ritkán látszódjoncsak ki a ruhából, hogy ne azt sugalljam, hogy "gyertek dugjatok meg."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!