Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még olyan rajtam kívül, aki kutatja a női vonzalom titkát, és rájött már dolgokra, hogy milyen logika alapján találnak egy férfit vonzónak a nők?
Fun fact: A nők nem egyformák, így az ízlésük sem.
Sose gondoltad volna, mi?
Logika alapján robotok vonzódhatnak egymáshoz.
A titok: minden nő ember, és különböző. Mindenkinek más tetszik. Zenében, filmben, kajában, férfiban.
Nem kutatok ilyesmit. De minden nő mást keres és nem lehet általánosítani.
Jómagam teljesen különc vagyok a nagy átlag hölgyek izéséhez viszonyítva....
Már a kérdésed baromság: milyen LOGIKA alapján találunk valamit vonzónak? Ha logika alapján választok valakit, akkor azt eleve nem találom vonzónak, mert ha annak tartom,akkor gondolkodás nélkül zuhanok a karjaiba. Ha agyalni kell, listát írni stb. akkor az már nem vonzalom.
Ja, és mint előttem is írták: minden nő más, minden ember más. Ezért van az, hogy nekem nem jönnek be a barátnőim férjei, nekik meg az enyém. No, ez van.
Igazatok van, idétlenül tettem fel a kérdést, meg maga a vonzódás az egy érzelmi, nem befolyásolható dolog.
Inkább akkor úgy kérdezem, hogy olyanokra jöttetek-e ti is rá, hogy vannak bizonyos dolgok, amik a nő tudatalattijára, érzelmeire hatnak, és ezáltal kiváltják belőle a vonzalmat?
Vannak bizonyos dolgok, de minden nő egyedi és megismételhetetlen. Tudd, pontosan mit akarsz, legyél tisztában önmagaddal és megtalálod azokat a nőket, akikkel (nagyjából) egy hullámhosszon vagytok. Mindenkinek nem lehet és nem is kell megfelelni.
egy kezdő "PUA"
Igen, ha megtalálom, akit keresek.
Persze lehet megjátszani, manipulálni, de nem éri meg.
Jajj hagyjuk már ezt az álszent dumát, a nőknek ugyanaz kell, jóképűnek szüless,jó genetikával,legyen pénzed,legyél izmos.
Nagyon sokat voltam sokféle társaságba,de amint belép egy jóképű gyerek,a csajok egyértelműen felé kezdenek orientálódni.Milyen véletlen ugye,hogy utána már feladják a büszkeségüket is akár,ami előtte a másik kevésbé jóképű srácnál még megvolt, meg olyankor már ők is tudnak kezdeményezni is..
Hát nézhetjük pl. evolúciós szempontból a dolgokat: jó genetika (jól néz ki), tudja biztosítani az utódok számára a megélhetést (pénz).
Emellett persze fontos a jó humor. Szerintem ezek olyan dolgok, amik minden nőnek bejönnek.
(Nem azt mondom, hogy csak ez jön be nekik, de ez biztos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!