Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt még olyan rajtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még olyan rajtam kívül, aki kutatja a női vonzalom titkát, és rájött már dolgokra, hogy milyen logika alapján találnak egy férfit vonzónak a nők?

Figyelt kérdés
A kérdés adott, akik jobban belemerültek a témába, ti mikre jöttetek rá a női vonzalommal kapcsolatban?

2017. márc. 4. 20:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%

jah a puák akik ezt tudományos szintre hozták ezer féle kísérlettel.

azon belül is a mystery nevű fazon az aki az életét tette fel arra,hogy megfejtse a női agyat,ami 26 éves korára sikerült is neki,akkor veszítette el a szüzességét és azóta valami 10ezer nőt dugott már meg,meg gazdag nővadász oktató,tv-s sztár.

2017. márc. 4. 21:48
 12/18 anonim ***** válasza:

Én tudom a megoldást számodra!

[link]

2017. márc. 4. 22:10
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
A kutatás azért túlzás, de szoktam figyelni. Szerintem bizonyos jellemvonásokat keresnek, amik a beugrót jelentik. Határozottság, erős fellépés, irányító jellem, egészséges külső. Ami ezeken felül van, már egyéniség kérdése, de ezek az alapok mindenkinél megvoltak, akikkel találkoztam, iskolázottságtól, jellemtől függetlenül.
2017. márc. 4. 22:35
 14/18 anonim ***** válasza:
40%
10-es vagyok, valami indoklás, miért pontoztatok le? XD Ha a pénz miatt, akkor jó buták vagytok, mintha nektek nem jönne be a pénz. Nem mintha anélkül nem lehetne valaki vonzó, de ha van még vonzóbb.
2017. márc. 4. 22:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Logika alapján senkit nem találhatsz vonzónak, mivel ezt az érzelmek szülik, magyarul nem tudatos.
2017. márc. 4. 23:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Mi az a pua?
2017. márc. 6. 14:14
 17/18 anonim ***** válasza:
84%
ja, és én is kicsinyes dolognak tartom, hogy a 10-est lepontoztátok, nyugi 10-es mindig lepontoznak, ha valamit nem álszent módon írsz, én is mindig ezt kapom, ha a valóságközeli választ írok, nem pedig valami álságos kirakatválaszt. Hiába pontoz le akárki akárkit, tetszik vagy nem, ez van. Ne mondja már senki, hogy JOBB ha valakinek nincs pénze, de még azt sem hiszem el hogy olyan van, akit ez EGYÁLTALÁN nem érdekel. Engem sem a magángépek és jachtok érdekelnek, de annyi csóró pasim volt már, hogy van elég adagom a szenvedésből ilyen téren, nem kell megint kösz.
2017. márc. 6. 14:17
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
pua=pick up artist
2017. márc. 6. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!