Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért találnak az ilyen emberek előbb kapcsolatot? 19/f
Pont ma beszélgettem egyik haverommal, mondta, hogy lett egy új barátnője. Előtte már volt 2 és az előzővel kb 1,5 hónapja szakítottak.
Alapjáraton maga a srác jól néz ki, szóval nem a külső adottságaival van a gond, hanem azzal, hogy nagyképű és bunkó. Más jelzőkkel nem tudom illetni. Sokat is foglalkozik a kinézetével, nem páva, csupán viszonylag igényes. Vannak emberek, akikkel amúgy kedves, de a legtöbbször a nagyképűség áramlik belőle.
Én pedig teljesen kedvesen állok mindenkihez és rám a legtöbbször csak barátként tekintenek. Míg ő kiskora óta zenél, jár énektanárhoz stb., én jobban szeretek pl nyelveket tanulni me ehhez hasonlók és észrevételeim szerint a legtöbb lány ezt utalmasnak vélte.
Lehet, hogy ők tesznek érte, te meg nem? Légy te is igényes, járj sokat társaságba és kezdeményezz bátran! :)
N
Lehetsz úgy is kedves, hogy határozott vagy.
Valószínűleg a abrátod nagyképűsége határozottságnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!