Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért találnak az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért találnak az ilyen emberek előbb kapcsolatot? 19/f

Figyelt kérdés

Pont ma beszélgettem egyik haverommal, mondta, hogy lett egy új barátnője. Előtte már volt 2 és az előzővel kb 1,5 hónapja szakítottak.

Alapjáraton maga a srác jól néz ki, szóval nem a külső adottságaival van a gond, hanem azzal, hogy nagyképű és bunkó. Más jelzőkkel nem tudom illetni. Sokat is foglalkozik a kinézetével, nem páva, csupán viszonylag igényes. Vannak emberek, akikkel amúgy kedves, de a legtöbbször a nagyképűség áramlik belőle.

Én pedig teljesen kedvesen állok mindenkihez és rám a legtöbbször csak barátként tekintenek. Míg ő kiskora óta zenél, jár énektanárhoz stb., én jobban szeretek pl nyelveket tanulni me ehhez hasonlók és észrevételeim szerint a legtöbb lány ezt utalmasnak vélte.

2016. dec. 15. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ők tesznek érte, te meg nem? Légy te is igényes, járj sokat társaságba és kezdeményezz bátran! :)

N

2016. dec. 15. 18:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Alapvetően kèt vègletű férfi típus létezik szerintem. Az egyik az aki kedves kicsit irányítható a másik pedig a szó szerint bunkó, paraszt. Sajnos a lányok többsége valamièrt az utóbbit kedveli.
2016. dec. 15. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehetsz úgy is kedves, hogy határozott vagy.

Valószínűleg a abrátod nagyképűsége határozottságnak tűnik.

2016. dec. 15. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés a normális, intelligens (értelmileg és érzelmileg egyaránt értem) nő, viszont sok a felszínes, aki az agresszivitást, beképzeltséget úgy értékeli, hogy az ilyen ember határozott, magabiztos. Olyan csak a tündérmesékben van, hogy a szerény, csendes jókisfiúban hirtelen észreveszi valaki a férfit, az nem mozgat meg a nők 99%-ában semmit. Viszont aki beképzelt, bunkó, az még ha taszító is, de megmozgatja a nők fantáziáját, és sokszor hiába taszítja őket kezdetben ez a fajta viselkedés, utána mégis csak előtörnek az ösztöneik, és jön az unga-bunga. Míg a csendes, kedves fiúkat elküldik a sunyiba, mert ők "csak" barátnak jók, vagy még annak se, és bár előadják, hogy fontos vagy nekik, meg maradjatok jóban, egy idő után azt is elfelejtik, hogy a világon vagy, nem hogy összejönnének veled. Persze aztán megmagyarázzák, hogy de te is jó vagy, nehogy megváltozz, mert majd neked is jön valaki, aki elfogad olyannak, amilyen vagy, csak ott a bibi, hogy kézről kézre dobálnak, mint egy véres rongyot, amitől mindenki igyekszik megszabadulni, mert senki sem akarja elfogadni.
2016. dec. 15. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!