Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fius lányok tényleg ilyen nehezen találnak lányokkal kapcsolatot?
Ahogy kiveszem belőle, LMBT kérdés.
Tudnod kell, hogy kissebbségben vagy. Kevés leszbikus van, és kevés emberből válogathatsz. Mindenki nehezen talál párt. Emiatt van az, hogy sokan érzelmek nélkül kefélnek, vagy még 20on felül is szüzek.
Vagy idősebb, vagy nem jöttök be egymásnak, vagy messze lakik, vagy túl magas, vagy túl lányos, vagy aluliskolázott (buta mint a föld), vagy már van valakije. Valami mindig van.Általában ez van. Pocsék de ugye nincs más választás. :(
Az, hogy valaki fíús, még nem negatívum, bár ugye árnyalja a kérdést. De igazából mindenki mást szeret, van akinek meg sok csaj túl lányos.
Viszont mondok bíztatást is, én pl. úgy találtam párt, hogy nem is számítottam rá. Én is évekig kerestem, és így utólag örülök, hogy nem adtam lejjebb. Pocsék volt egyedül lenni, de megérte várni.
Remélem neked is hamarosan összejön valami jó, amit most érdemelsz ki ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!