Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 évesen nettó 180 ezer Ft fizetés, átlagos külső, és mama hotel ugye gáz a nők szemében?
Ostoba itt a legtöbb válaszoló, akik rakják a kérdezőt. Én is otthon élek a családi háznál, 29 lettem idén. Nem keresek annyit, hgy egyedül egy vadidegen gyökér zsebét tömjem albérlet néven. Majd, ha lesz komoly kapcsolatom, akkor elcuccolok itthonról (tervben van). Ráadásul 150 négyzetméteres a családi ház, emeleten élek, szüleim lent a földszinten. Igazából csak a konyha közös, van saját fürdöm, WC-m, galéria rész fent. Minek mennék el itthonról addig, amíg nem keresek annyit, hogy egyedül is lakhatnék, de mint írtam, barátnővel a legjobb majd együtt élni külön. Nem mindenkinek van amerikai nagybácsija. Mellesleg van két üres ház a tulajdonunkban, de egyik még az élő mamám tulajdona, aki kórházban van évek óta, a másik meg jogi huzavona alatt áll, szóval egyelőre beköltözhetetlen. Kocsit idén veszek, ha minden a tervem szerint alakul.
Szóval ez az, amikor van vagyonod, de mégsem vagy pénzes zsák.
A legtöbb huszonéves nő, akinek nincs senkije, nem hinném, hogy az átlagos magyar 120 ezres fizetéséből külön menne egyedül csak azért, hogy elmondhassa, egyedül él. Agyatlanság, ha amúgy meg nincs rossz kapcsolata a szüleivel. Inkább spóroljon valaki és majd 30 körül ráér különmenni ilyen esetben. Mellesleg én mosok, főzök is olykor, takarítok rendszeresen és meg is szerelek ezt-azt. Szóval rühellem az ilyen nagyképű válaszolókat, akik vagdalkoznak arctalanul, ismeretlenül mások élete felett.
Sok nő feltehetően nem fogja beismerni, de igaz az.
A cosmóban az olvasta, hogy egy pasi kereshet ennél többet, ami az ő agyában azt jelenti automatikusan, hogy ő bizony ennél akkor sokkal többet érdemel mert ő különleges (amit egy korábbi cikkben olvasott).
Átlagos külső ugyan ez, de itt inkább az játszik közre, hogy a fiatal nők a médiában élnek és azt veszik alapnak amit ott látnak. A valóság pedig közel nem annyira "elbűvölő" és unalmasabb. Lényegében azzal van a baj, hogy nem tanulják meg elfogadni a férfiak hibáit és hiányosságait. Persze amelyik értelmesebb, vagy esetleg tényleg csúnya annál azért beindul valami kompromisszumkészség egy idő után.
Otthonélés lehet zavaró probléma valóban, mivel sok szülő elég érdekesen áll ehhez a kérdéshez. Nem nagyon tudják feltétlen szeretni, sőt elfogadni a párodat. A
nő pedig ugye elvárja, hogy mivel te vagy a férfi ezért neked legyen mindened, az szóba sem jön, hogy esetleg nála legyetek vagy valami hasonló.
"31-es, igen, de ki akar olyan férfivel összejönni, aki egy pillanatot nem élt egyedül?
Ez sajnos magában hordozza, hogy én leszek az új anyja, aki főz-mos-takarít rá, mert egyedül semmire sem képes.
Én társat szeretnék magam mellé, nem felnőtt gyermeket."
Ugyanez a véleményem. 18 éves korom óta élek külön (pontosabban 2-3 másik emberrel) és nem jönnék össze olyannal, aki majdnem 30 és nem tágít otthonról. Pont ezért, mert egyedül tanulja meg az ember a felelősséget, az önállóságot. Ég és Föld a különbség, ha egyedül gondoskodsz magadról és ha ott van más neked pedig csak törölgetned kell néha meg porszívózni.
Ha többed magad költözöl albérletbe, akkor a költségek leosztva egyáltalán nem olyan vészes, mintha egyedül bérelnéd és pluszban türelemre és elfogadásra nevel másokkal szemben. (jobb esetben)
23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!