Mennyit keres egy pályakezdő, átlagos villamosmérnök, mérnökinformatikus, programozó?
Figyelt kérdés
Atlagos alatt tapasztalat nélküli, átlagos nyelvtudással, egyetemről kijött szakembert érték. Illetve egy év után mennyit nőhet ez a fizetés ? Főleg nyugat MO érdekelne2017. febr. 23. 19:53
1/6 anonim válasza:
200-300 között. 1 év után talán 300-400 közé beesik.
2/6 anonim válasza:
Nyugat Magyarországi ismerőseimtől 240 nettó körüli kezdő fizetési értéket hallottam. (Persze ez egy átlag, van ennél alacsonyabb és magasabb is picivel).
Budapesten megfelelő nyelvtudással viszont inkább 300 ezres fizetésekről tudok.
3/6 anonim válasza:
Munkahelyemen:
csoportvezetõ 330000 - 550000
gyakorlott programozó 220000 - 600000
kezdő programozó 150000 - 245000
egyetemista gyakornok 80000 - 140000
üzemeltető technikus 200000 - 400000
titkárnő 160000 - 300000
mindez bruttóban havonta + egyszer ugyanekkora 13. havi fizetés és elég cafeteria
4/6 anonim válasza:
Azért nem mindegy, hogy melyik szakmát nézzük, a programozók kicsit jobban keresnek, de ahhoz kell elhivatottság is, hogy folyton azokat a kódokat mókold. Az erősáramú villamosmérnökök fizetése is elég jó, vidéken is akár bruttó 250 E Ft-ot is kaphatnak pályakezdőként.
5/6 anonim válasza:
Megnézném azt, ahol egy diplomás kezdő programozó bruttó 150-et kap...
6/6 anonim válasza:
Én pályakezdőként, bár még egyetem utolsó éve mellett (teljes munkaidő ugyan úgy) 300 br-ot kapok. Nem informatikusnak tanulok, magamtól tanultam, tanulok, illetve annyi progos tárgyat felvettem amennyit tudtam. Szerintem teljesen reális igy nekem kezdőként. Ja es bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!