Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 évesen nettó 180 ezer Ft fizetés, átlagos külső, és mama hotel ugye gáz a nők szemében?
Figyelt kérdés
Egytől tízig terjedő skálán ez mennyit ér?2017. febr. 28. 09:49
41/62 anonim válasza:
Voltam együtt 15 éve egyedül albizó pasassal, akit felzabált a kosz és genetikailag volt képtelen időre csekket fizetni úgy, hogy pénze volt, csak leszärta. Másik ismerős csaj pedig szintén hat éve tolja egyedül, igaz apuci-anyuci tolja pluszban pénzzel, különben a fizu nem lenne elég a tonnányi ebayes kenceficére. Bár ilyen egyszerűen ki lehetne szűrni az életképtelenséget, minthogy ki hol lakik...
42/62 anonim válasza:
A "mamahotelesdiben" valójában a felelősség, az önállóság az, ami hiányzik...
Mert rendben, hogy porszívózol, de a felelősség ott kezdődik, hogy egyáltalán legyen porszívó, amivel ezt meg tudod tenni és ha elromlik, akkor meg tudd javíttatni, vagy újat venni.
Az nem felelősség, hogy fizukor adsz valamennyit és a maradékból gazdálkodsz, hiszen a mamahotelben a hónap végén még akkor is van mit enned, ha elfogy a pénzed.
A felnőtt mentalitás ott kezdődik, hogy egyedül, teljesen önállóan vállalok felelősséget az életemért, nem függök másoktól semmilyen téren.
43/62 anonim válasza:
26 éves szűz vagyok, az anyám mellől nem tágítok. Nem akarok albérletben élni, mert anya főz rám, mos rám és én nem akarok anya nélkül, ameddig anya él. Ne bántsátok a kérdezőt és lepontoztam a válasz írók többségét. XD
44/62 anonim válasza:
Mindenkinek ment a piros pacsi, aki szerint jó dolog az önállóság. Szerintem meg jó, ha valaki elém teszi az ételt.
45/62 anonim válasza:
Én a kerti munkában se segítek. Főzni nem tudok mert nehéz és mosni se akarok.
46/62 anonim válasza:
#42 Bocs, de ez problémamegoldó képesség kérdése. A valódi felelősségvállalás pedig még a gyerekvállalással sem biztos, hogy megjön, nemhogy egy különköltözéssel.
47/62 A kérdező kommentje:
Áhh, ez a hamisítatlan Gyakorikérdések attitűd. Pont ezt vártam. :D
Mindenki szín aranyból van, és mindent tud a kérdezőről, és
undorító módon csak savaz, fröcsög. XDXD
GYk én, így szeretlek! :)
2017. febr. 28. 12:35
48/62 anonim válasza:
Te vagy, aki nem mondja el, ami fontos. Marad a találgatás.
49/62 anonim válasza:
Hasonlítok amúgy a kérdezőre, mert anyámmal élek, átlagos a külsőm, de nekem a fizetésem 0 ft, mert munkanélküli vagyok. Minden napom abból áll, hogy a gyakorin vagyok. Én a gyakorin élem le az egész életemet.
50/62 anonim válasza:
te dugtá már, vagy szűz vagy még kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!