Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 évesen nettó 180 ezer Ft fizetés, átlagos külső, és mama hotel ugye gáz a nők szemében?
"Jaj de kis rátarti valaki, nem tartozik az internetre, egyelek meg"
Szóval te az életed minden percét, és minden körülményedet leírod ide vagy közszemlére teszed a facebook-on?
"Szóval te az életed minden percét, és minden körülményedet leírod ide vagy közszemlére teszed a facebook-on?"
Nem. De ha én feltennék egy kérdést, a leghasznosabb válaszokat szeretném kapni, és megosztanám a részleteket is, mert nagyon fontosak.
akkor így ne várj érdemi választ
ha ennyit osztasz meg, akkor az a véleményem, hogy ciki, hogy anyáddal laksz, és nem járnék ilyen pasival
nem, mert valszeg azért lakik otthon, mert ki van nyalva a popsi
én írtam, ha pl mozgáskorlázott a szülő akkor megértem, de te nem tudsz okot mondani, vagyis csak kényelem
Kérdező itt egyedül te vagy a sértődött és úgy viselkedsz, mintha te lennél Gundel a maradj talponban és te dirigálsz. Na most sasolj: tanácsot kértél tőlünk, mi mondtuk h több info kéne, te pedig arisztokratikus gőggel fityiszt mutattál és még jól vissza is vágtál, hogy te nem vagy ilyen online életet élő fajta. Oké, akkor élj boldogan kétségek között, hogy most akkor te jó vagy így vagy sem.
(Jellemző, hogy a válaszom többi részére nem reagáltál semmit, csak dacoskodsz.)
29 évesen mamahotel - nettó gáz, életképtelenségre utal, főleg, hogy 180-ból már el lehet éldegélni egy egyszobás lakásban, sőt kicsit kijjebb nagyobbat is tudsz bérelni.
Én megőrülnék, ha 29 évesen is otthon kellene laknom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!