Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 29 évesen nettó 180 ezer Ft...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 évesen nettó 180 ezer Ft fizetés, átlagos külső, és mama hotel ugye gáz a nők szemében?

Figyelt kérdés
Egytől tízig terjedő skálán ez mennyit ér?

2017. febr. 28. 09:49
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
85%
De minek, amikor manapság úgy elszálltak az albérletárak, hogy sokkal ésszerűbb saját lakásra gyűjtögetni? Majd ha lesz komoly párkapcsolata, akkor összeköltöznek a párjával két fizetésből, addig meg feleslegesen dobálja ki minden hónapban egy albérlet árát az ablakon.
2017. febr. 28. 11:35
 32/62 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező, tehát szerinted is gáz a dolog, főleg, hogy képtelen vagy egyedül ellenni, meg jobb, ha kitörlik a seggedet is. Mertha anyád egészséges, más oka nem lehet, hogy vele élsz.

Normális ember 29-30 évesen már külön él, jó esetben egy lánnyal - aki nem cseléd -, vagy korabeliekkel, nem anyuci szoknyája mellett. Persze, így kényelmesebb, csak önállótlan leszel, és a barátnőd is ott fog hagyni, ha szolgálónak nézed.

33/62 anonim ***** válasza:
71%

31 ha ez lenne az oka, akkor ezt miért nem írja le?

ez egy elfogadható indok

34/62 anonim ***** válasza:
59%

31-es, igen, de ki akar olyan férfivel összejönni, aki egy pillanatot nem élt egyedül?

Ez sajnos magában hordozza, hogy én leszek az új anyja, aki főz-mos-takarít rá, mert egyedül semmire sem képes.

Én társat szeretnék magam mellé, nem felnőtt gyermeket.

2017. febr. 28. 11:37
 35/62 anonim ***** válasza:
69%
Ha otthon lakik valaki, az miért zárja ki automatikusan azt, hogy saját magára fős, mos, bevásárol, takarít, intézi a hivatalos ügyeit stb.?
2017. febr. 28. 11:40
 36/62 anonim ***** válasza:
51%
Egyrészt új anyja leszel, másrészt valószínűleg ideggörcsöt kap, ha elmész nélküle.
2017. febr. 28. 11:40
 37/62 anonim ***** válasza:
56%

még azt sem tudjuk csinál e otthon valamit, az is titok

csak ennyit

"Kerti munkát én csinálom, takarításban segítek (porszívózásban, portörlésben, mosogatásban), és igen, minden hónapban adok pénzt is, amint megkapom a fizum. "

na most kerti munka, az nyáron max a fűnyírás, télen meg hólapátolás

2017. febr. 28. 11:42
 38/62 anonim ***** válasza:
59%

Ja, nem tul jo pont hogy valaki 30 evesen nem tudja, milyen az anyja nelkul elni. Nekem nem kene olyan ferfi, aki alvas kozben magaban beszel, hogy "anyu takarj be"...

19 evesen koltoztem eloszor ki a szuloi lakasbol, ra 1-2 evre kulfoldon laktam tok egyedul(!), aztan egy darabig itthon a szulokkel megint de aztan alberletbe mentunk a parommal, ahol szinten egyedul laktam picit a szakitas utan. Most en akkor mihez kezdjek egy 30 evessel aki egy hetet sem elt egyedul, azt se tudja milyen, valoszinuleg egy csomo dolgot nem tanult meg, ami szukseges az onallo elethez. (Az keves, hogy neha elmosogat otthon is meg be tudja kapcsolni a porszivot :D Erre egy jobban nevelt 12 eves is kepes.)

2017. febr. 28. 11:51
 39/62 anonim ***** válasza:
71%

De basszus, porszívózni, port törölni és gazolni az ötéves mostohaöcsém is képes, abban mi az a nagy dolog? Semmi.

Kérdező: fizeted a csekkeket (időre!), főzöl magadra, húzol ágyat, pucolsz ablakot, szét tudsz kapni egy eldugult mosdót, hogy kitisztítsd, vagy ezeket mind anyu csinálja?

Ha a válaszod anyu, akkor te egy kisfiú vagy, aki anya nélkül elveszett, és ami rohadtl nem imponál a csajoknak.

Félreértés ne essék: azokat a lányokat sem szívelem, aki egy borsólevest nem tud összerakni 29 évesen.

27n

2017. febr. 28. 12:01
 40/62 anonim ***** válasza:
62%
Megnyugodtam, mert tudok csapot szétszedni. :D Ráadásul koleszos is voltam évekig.
2017. febr. 28. 12:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!