Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Korán kezdtük? Többi infó lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korán kezdtük? Többi infó lent.

Figyelt kérdés

1 évvel a szakításom után megismertem egy fiút, akivel elég keveset találkoztunk, mivel elég messze dolgozik, 2 randi után a harmadiknál azt beszéltük nálam alszik, belementem, de közöltem előre, hogy nem biztos hogy lesz szex. Elfogadta, nem volt baj. Megtörtént mégis, és aznap este össze is jöttünk.

Egy kapcsolatom volt eddig, ott majdnem egy évig húztuk a szexet, mert korainak éreztem.

Most sokan megszólnak, pl. anyukám nagyon mérges, amiért ilyen hamar nálam aludt. (külön albérletben lakom egyetem miatt). Legjobb barátnőm is beszólogat. Tudom magamról, hogy nem vagyok ribi, más pasival nem volt egyéjszakásom, mert nem engedném meg azt magamnak. Most is féltem nagyon, hogy mi lesz, ha dob amiért 3. randin "odaadtam" magam. De aranyos volt, és már viszonylag hamar ki is mondta, hogy szeret. Tehát tényleg rendes a srác, nem is erőltet olyat az ágyban amit nem szeretnék. De a környezet véleménye zavar. Szerintetek? :) Valakinek hasonló tapasztalata? 21/L

2017. febr. 24. 19:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%
Nincs ezzel semmi baj. Inkább sajnálom,hogy olyan barátnőd van, aki beszólongat. Legyél boldog vele!
2017. febr. 24. 20:02
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2017. febr. 24. 20:03
 13/14 anonim ***** válasza:
75%
Akkor korai, ha te annak erzed. Felnott ember vagy, ha ti igy akartatok akkor miert lenne korai? Hidd el, nem ezen fog mulni a kapcsolat. Kepzeld el mi lett volna ha megint 1 evet varsz es kiderul hogy nem passzoltok az agyban... mekkor csalodas lett volna. En ha jol emlekszem csak az elso 2 baratomnal vartam valami 3 honapot. Utana kovetkezokkel hamarabb megtortent (31 vagyok es 5 baratom volt egesz eletemben plusz 1 egy ejszakas ugyhogy nem volt tul sok). De egyik esetben sem ez hatarozta meg a kapcsolatot
2017. febr. 24. 20:10
 14/14 anonim ***** válasza:
75%
Nincs ezzel semmi baj, csak azt tanuld majd meg, hogy ez zavaró egyes embereknek. Tehát, arra gondolok, hogy az anyukád plusz barátnőd is tudja a ezeket a dolgokat, amik így leírva és kimondva ugye bagatel dolognak tűnnek. De a párkapcsolat arról szól, hogy ti ketten vagytok a részei, ergo van olyan dolog, ami csak kettőtökre tartozik. És a nemi élet kiteregetése ez pont ez a kategória egyeseknél. Valakit nem zavar, valakit meg nagyon is. Csak szólok.
2017. febr. 24. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!