Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kezdtük túl korán?
Van egy lány akivel járok és vele már mindjárt csókolózok.Az
a bajom,hogy sokan még nem is jártak és csak mi ketten járunk most is az egész osztályban(legalább is amikor suli volt).Mi túl korán kezdjük vagy ők ilyenek?
Én 13 éves a lány pedig 12 és egy osztályba járunk és most voltunk hatodikosak.
Hát igen, elég korán kezdtétek, de ez egyáltalán nem baj, nagyon aranyosak lehettek együtt :) Az ilyen gyerekkori szerelem életre szóló élmény lehet, nagy kár, hogy én kimaradtam belőle. A csókolózás meg teljesen oké, csak mást ne csináljatok mégmondjuk úgy 5-6 évig, a testetek még nem készült fel rá!
A többiekkel pedig nem érdemes foglalkozni, akkor sem, ha esetleg csúfolódnak, a 12 éves gyerekek még ilyenek, majd kinövik.
kicsit korai de nem tul korai. nekem az osztalytarsaim mar 5ben jartak es csokoloztak! es ok ovltak a menok.... (en 9ben kezdtem)
ugyh ha korai is, most mar elkezdtetek ugyh kar ezen ragodni. ahoz kepest h egyesek ezen az oldalon 13 evesen azt irjak h mar nem szuzek.... nna az korai, nem a csokolozas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!