Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kezdtük túl korán?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel járok és vele már mindjárt csókolózok.Az
a bajom,hogy sokan még nem is jártak és csak mi ketten járunk most is az egész osztályban(legalább is amikor suli volt).Mi túl korán kezdjük vagy ők ilyenek?
Én 13 éves a lány pedig 12 és egy osztályba járunk és most voltunk hatodikosak.
2009. jún. 30. 13:54
11/11 anonim válasza:
hát nem épp mindennapos dolog h vkik 13 évesen járnak.de a csókolózásban nincs semmi rossz.és tom h milyen jó én is voltam 13 évesen szerelmes és nagyon jó volt a sráccal igaz nem votl semmi komolyabb sak sok jó beszélgetés meg ilyesmi még a csókig sem jutottunk el csak a szájra pusziig.
am semmi gond sztem a csókkal :) csak még ne legyen semmi több mert hát mégiscsak még csak most mentek 7.-be de mozi emg ilyenekkel semmi baj :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!