Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Korán kezdtük? Többi infó lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korán kezdtük? Többi infó lent.

Figyelt kérdés

1 évvel a szakításom után megismertem egy fiút, akivel elég keveset találkoztunk, mivel elég messze dolgozik, 2 randi után a harmadiknál azt beszéltük nálam alszik, belementem, de közöltem előre, hogy nem biztos hogy lesz szex. Elfogadta, nem volt baj. Megtörtént mégis, és aznap este össze is jöttünk.

Egy kapcsolatom volt eddig, ott majdnem egy évig húztuk a szexet, mert korainak éreztem.

Most sokan megszólnak, pl. anyukám nagyon mérges, amiért ilyen hamar nálam aludt. (külön albérletben lakom egyetem miatt). Legjobb barátnőm is beszólogat. Tudom magamról, hogy nem vagyok ribi, más pasival nem volt egyéjszakásom, mert nem engedném meg azt magamnak. Most is féltem nagyon, hogy mi lesz, ha dob amiért 3. randin "odaadtam" magam. De aranyos volt, és már viszonylag hamar ki is mondta, hogy szeret. Tehát tényleg rendes a srác, nem is erőltet olyat az ágyban amit nem szeretnék. De a környezet véleménye zavar. Szerintetek? :) Valakinek hasonló tapasztalata? 21/L

2017. febr. 24. 19:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Neten ismerkedtem a pasival, hetekig beszélgettünk. Az első randin szexeltünk is, most meg a férjem.

:)

2017. febr. 24. 19:25
 2/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem korai.
2017. febr. 24. 19:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt ember vagy, senkinek semmi köze a nemi életedhez. Lehetne egyéjszakásod is, vagy édeshármas, ha úgy lenne kedved. Nem kell megosztanod az intim dolgaidat másokkal, és nincs probléma.
2017. febr. 24. 19:31
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
21 éves vagy, felnőtt nő. Nem tartozol senkinek elszámolnivalóval!
2017. febr. 24. 19:36
 5/14 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem korai.
2017. febr. 24. 19:40
 6/14 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Szerintem most már elérted azt a kort, amikor nem kell a nemi életed a környezeteddel kibeszélni.

Az én családom csak azt tudta, hogy járunk a párommal, de azt sosem kötöttem az orrukra, hogy mikor, hogyan történt az első szex/csók bármi közöttünk. Még a barátnőim sem.

2017. febr. 24. 19:44
 7/14 anonim ***** válasza:
Minek mondod el, hogy ott aludt?
2017. febr. 24. 19:45
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Senkinek, semmi köze hozzá! Ne viccelj! Felnőtt vagy, külön albérletben élsz, miért kéne bárkinek beszámolnod erről, vagy elszámolnod?!

A te döntésed volt, te érzed, hogy itt volt -e az ideje, vagy sem! Ne foglalkozz senki véleményével! És egy tanács: nem kell, mindig, mindenről beszámolni a kedves szülőknek! Persze mondj el nekik minden fontos dolgot, de az szerintem eléggé lényegtelen, hogy a barátod mikor alszik nálad, a külön albiban először! Érted...

Leírom a saját példám, hátha megnyugtat! :)

A legelső randink után, mikor hazakísért, behívtam a párom, és ott is aludt...szex is volt...nagyon különleges, és szuper szex. Rá 1 hónapra odaköltözött, 1,5 évre rá megkérte a kezem, és pár hónap múlva összeházasodunk! :)

Ha elmeséltem volna a közvetlen környezetemnek, akkor, hogy ez történt, 10-ből 10-en mondták volna azt, hogy "jaaaaj, ha ilyen gyorsan megkapott, akkor biztos elhagy", "várhattál volna" stb.

Szóóóóval nyugi, tojd le, hogy ki mit gondol, és élvezd az életet! Sok sikert a kapcsolathoz! :)

2017. febr. 24. 19:47
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
En azt nem ertem, hogy felnott norol ilyen pontos reszleteket honnan tud azon az illeton kivul, akivel agyban volt az egesz kornyezete.
2017. febr. 24. 19:59
 10/14 A kérdező kommentje:

Anyukámmal nagyon sok mindent megbeszélek, feltűnő lett volna hogy egész hétvégén egyedül vagyok albérletben :D

a legjobb barátnőmmel is sok pasiügyet megbeszélünk, ő is mesél ki tetszik, kikkel chatel stb. :)

Köszi a válaszokat egyébként! :)

2017. febr. 24. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!