Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom muszlim működhet ez a kapcsolat szerintetek?
Ferjem kereszteny hivo ember
Nem iszik alkoholt soha
Hazassag elott nem szexeltunk
Naponta 2x zuhanyzik nem ritualis bevizezi a kezeit labait
Mely dekoltazs szoba sem johet.
Tehat egy rendes ferfi nem kell hogy egy olyan vallashoz tartozzon aminek szent konyveben a nok veresere es elnyomasara eroszakra biztatnak.
Ill kulturalisan a no kevesebbet er egy birkanal es neve kuss.
Aki magyar valasszon magyar ferjet
Magyarorszag kereszteny allam volt ilyen hagyomanyokkal.
Torokvero oseink sirnanak ha latnak a lanyok onkent adjak magukat a muszlimoknak igy az o harcuk hiabavalo volt.
Mindenki maradjon a sajat kulturajanal onnan valasszon par maganak
Hát figyelj, ez a te életed, te döntesz, de sose feledd el, hogy egy muszlim férfi mellett a szabad akaratod és az emberi méltóságod sajna nagyon könnyen elveszítheted. Ha jól olvastam, akkor már egy jó ideje együtt éltek és eddig működött, de sajna a világon semmi nem garantálja, hogy ezután is így lesz.
Szoktatok beszélni a jövőről? Ő hogyan vélekedik? Mit szeretne? Ha majd egy nap összeházasodtok, megszületik az első gyereketek és azt mondja, hogy na anyukám innentől kezdve nem mehetsz sehova, legyél csak otthon, max boltba menj, de addig is az utcán burkold magad lepedőbe, akkor hajlandó leszel megtenni érte? Vagy te hogy állsz ezekkel a dolgokkal? Ha egy nap arra kér, hogy az utcán takard el magad tetőtől talpig, akkor képes leszel megtenni neki?
Sajnálom, nem akarlak ijesztegetni, de rengeteg ilyen esetet hallok, sőt, nekem az egyik régi barátnőm is...hát eléggé pórul járt... Gyönyörű, életvidám lány volt, aki négy évig járt együtt a muszlim barátjával, minden szép volt és jó, aztán összeköltöztek, összeházasodtak és a lány fekete kendőben hurcolja a gyerekeit oviba, de a férje már a házasságuk után, még a gyerekek előtt sem engedte neki, hogy dolgozni járjon. Egy csinos, aranyos, utazni imádó, vidám lányból mára (még nincs 30 éves sem) egy fekete leplekbe burkolt szótlan cseléd lett. Az ovin és a bolton kívül nem megy sehova, nem találkozik senkivel, velem sem kommunikál már.
Sajnos ezt is bele kell venned a számításba. Csak azért írtam ezt le a mert a barátnőm is így kezdte, ahogy most te. Négy évig semmi baj nem volt. A házassága óta már nem is nagyon keressük egymást, a férje azt szereti, ha inkább csak az ő nővéreivel beszélget. Ez van sajna. Ráadásul a férje eszméletlen igénytelen és állandóan árad belőle a bűz. Nem sokszor találkoztam vele, de mikor igen...ha ezek napi ötször fürdenek, hogy lehet mégis ilyen rettenet szaguk?
Egyébként az utolsótól kérdezném, hogy melyik az a munkahely, amelyik tolerálja, hogy napi ötször hazamenjen az alkalmazottja fürödni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!