Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom muszlim működhet ez a kapcsolat szerintetek?
Működhet, idei-óráig.
De ha eljön egy olyan időszak, amelyben elválnátok, akkor nem fog elengedni. Rabszolgává válsz, ő meg éli az életét másokkal , Te meg rá leszel kényszerítve, hogy végigasszisztáld.
ez bazira egyénfüggő
de ha vallási dolgokat nem erőltet rád, akkor jó.
sok hasonló kérdés van, ott olyan dolgokat írnak, hogy elviszi magával haza pakisztánba, meg nem engedi majd dolgozni, meg a gyerekeknek hithű muzulmán nevelést kell kapniuk majd...
Akkor mûködik, nem?
Azt hittem, valami friss lámúr.:)
Tisztázzunk valamit, ha nem gyakorolja a vallását, akkor nem muszlim. Ahogy a magyarok többsége sem keresztény attól, hogy kötelességből elvitték megkeresztelni, az esküvőjén parádézik a templomban illetve mérgezett egérként rohangál karácsonykor. És az nem ugyanaz, mintha valódi, hithű muszlim lenne, aki mellett betérhetsz az igaz hitbe, és hordhatod a fejkendőt, és élvezheted a női alacsonyabb rendűség minden "előnyét". Nagyon nem ugyanaz.
A családunkban van közel-keleti származású ember, ő itt nevelkedett, a muszlim hitről nem is tud többet, mint egy átlag magyar. Semmi gond nincs vele.
persze hogy mukodhet, nekem is muszlim volt parom vagyis ferjem.. Mi nem illetunk ossze igy elvaltunk, de ez vallastol fugetlen volt.. Sot.. Nem is szeretnek tobbet olyan ferfit aki nem muszlim.
Tudom hogy az embereknek nagyon negativ a velemenye, en muszlim orszagban elek es persze mindenhol vannak rossz emberek, de sokaknak szerintem pozitiv csalodast okoznanak.
- Nem isznak alkoholt, ugye ami azert elony hogy nem reszegen jarogat haza.
- Nem szexelnek hazassag elott, ezt azert mostanaba nehez mbetartani de ha megesik is, nem minden nap massal mint ugye sok orszagban.
- Naponta minimum 5x furdenek, ez azert ugye szinten nem hatrany.
stb..
De amugy hogy mennyire mukodik hozza kell tennem hogy szemely fuggo. Ha tudsz alkalmazkodni es persze o is akkor semmi gond nem lesz.
Nem minden muszlim varja el hogy a felesege kendobe jarjon, de arra valoszinuleg szolni fog ha mely dekoltasod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!