Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom muszlim működhet ez a kapcsolat szerintetek?
Nekem sajnos rosszul, kiütköztek az alapvetö kulturális, vallási, világnézeti különbségek. Az elején minden szuper volt, de ahogy bonyolódtunk bele a kapcsolatba, és egyre közelebb kerültünk egymáshoz, szóba került a házasság stb., na onnantól megszûntem önálló személyiség lenni a szemében.
Persze tudom, hogy vannak jól mûködô vegyes házasságok is.
2017. jan. 27. 16:52
2/22 A kérdező kommentje:
Mondjuk a párom helyzete annyiban más,hogy nem muszlim országban született. Eddig úgy érzem,hogy mindent megtudunk beszélni. Valahogy harmonikusabb a kapcsolatunk mint akármelyik magyar exemmel.
Azért légy nagyon óvatos.
A miénk nagy szerelem volt, míg élek nem felejtem el. De sajnos csúnya vége lett, alig tudtam megszabadulni tõle.
2017. jan. 27. 17:02
Attol is fugg, hogy a csaladja hogyan viszonyul hozzad. Lehettek akarmilyen harmonikus kapcsolatban, ha nem ugy mutat be nekik eleve, mint a not, akit tisztel, szeret es felesegul fog venni, akkor erolkodhetsz akarhogyan, akkor is max. a fiuk aktualis nyugati prostija leszel a szemukben.
2017. jan. 27. 17:09
5/22 A kérdező kommentje:
Annyira nem szülőfüggő. Meg felnőtt ember külön él tőlük. Amúgy már ismerem a családot,rokonságot. A szülei azt mondják mindegy kivel van a fiúk csak boldog legyen. Azt érzem,hogy ez másabb mint az eddigi kapcsolataim. Nagyon figyelmes, megértő engem még ennyire senki nem szeretett mint ő.
Nagyon veszelyes dolog egyszeruen akkora a kulturalis kulonbseg hogy nagyon ritkan mukodik a dolog.
Nem vallasos? Annal rosszabb egy hitet elhagyo muszlim barmikor visszaterhet a hitehez es akkor rad fog minden szabalyt kenyszerinteni.
Sajnos sok sok olyan not ismerek aki ebbe belement aztan csunya nagyon csunya vege lett a dolognak.
2017. jan. 27. 17:24
Akkor nem ertem a kerdest. Anyuka/apuka elfogad, paroddal jol kijossz (milyen szarmazasuak egyebkent?), akkor mi a kerdes ugymond? Sajnos, nem tudjuk megjosolni a jovot, barki meghulyulhet, ha kereszteny, ha muszlim.
2017. jan. 27. 17:28
Én a helyedben 100x is megfontolnám ezt a rózsaszín felhős kapcsolatot.
Amíg nincs szorosabb kapcsolat köztetek, (házasság) addig minden úgy alakul ahogy te szeretnéd.
A gondok mindig később jönnek.
Nem árt belegondolni, hogy mi van ha megtéveszt a siker érdekében.
Ne ringasd magad illúziókba, a keletiek nem tekintenek nőként egy nyugati nőre!
2017. jan. 27. 17:54
Kérdezõ, én õszintén válaszoltam. Voltam ilyen kapcsolatban egy évig, és a végén alig tudtam lerázni. Majdnem rendőrségi ügy lett belőle, utánam jött Mo-ra csak úgy minden előzetes értesítés nélkül.(!!!) És mégcsak házasok sem voltunk.
2017. jan. 27. 17:58
Személyfüggő. Nekem volt egy magyar barátom, ő őrülten féltékeny volt, követett, hetekig zaklatott minden lehetséges csatornán... végül nagy nehezen leállt, de mégsem mondom azóta, hogy "jaj, a magyar pasik mind idióta féltékeny barmok!". Míg a mostani párom muszlim, és kevés nála nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb embert ismerek, és az évek során egyetlen féltékenykedő szó sem hagyta el a száját. Mégse állnék neki azt reklámozni, hogy "ó, mind a 800 millió muszlim férfi nyugodt és tökéletes", mert ott is vannak hülyék.
2017. jan. 27. 18:05
Kapcsolódó kérdések: