Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy keresztény nő és egy muszlim férfi kapcsolata?
Nem én vagyok benne
a szereplők mindketten hithűek, gyakorolják vallásukat
Akkor semmi értelme. Túl sok az ellentét a két vallásban. A mindennapi életet átszövi az iszlám, az iszlám a kereszténységben rengeteg kivetnivalót talál, egy na nem telne el huzakodás nélkül, lehet, hogy egy ideig meg lehet oldani ezt konfliktus nélkül de nem végig mert egyszer "kiborul a bili" és betelik a pohár valakinél. Akiknél működik, az egyik fél akkor nyitottabb a másik vallására. Sok.sok kompromisszum. Pl ha a leendő feleség templomi esküvőt akar, a muszlim fiú meg mecsetbe akar menni - már itt háború lesz! Valakinek engednie kell.
Egy szó mint száz, nagyon-nagyon nem ajánlott az ilyen fajta vegyes házasság, sokkal nehezebb, mintha két azonos vallású és világszemléletű ember kel egybe.
Tucatnyi válasz fog jönni hogy így működik meg úgy és hogy minden tökéletes a vegyes párokkal, de hidd el, mégis valakinek engednie kell előbb v utóbb. Másként felőrölik egymás idegeit - ezt kizárólag vallásos párra értem.
NEm olyanra, aki csak "névleg" muszlim v keresztény és nem zavarja őket a másik világnézete, vallása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!