Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy keresztény nő és egy muszlim férfi kapcsolata?
A százalékok semmit nem fognak rajtad segíteni az Isten előtt a feltámadás napján, csak hogy milyen hittel haltál meg.
Mi Jézust pont hogy nem tartjuk kisebbnek, mint ami, mert nem aggasztunk rá számára elfogathatatlan jelzőket.
Búcsúzóul: (De remélem nem azt az üres érvképtelen marhaságot kapom, hogy ez csak hamisítvány, mert igen beszédes az egész jelenet.)
Mt 16: 13. Mikor pedig Jézus Czézárea Filippi környékére méne, megkérdé tanítványait, mondván: Engemet, embernek Fiát, kinek mondanak az emberek?
14. Ők pedig mondának: Némelyek Keresztelő Jánosnak, mások Illésnek; némelyek pedig Jeremiásnak, vagy egynek a próféták közül.
15. Monda nékik: Ti pedig kinek mondotok engem?
16. Simon Péter pedig felelvén, monda: Te vagy a Krisztus, az élő Istennek Fia.
17. És felelvén Jézus, monda néki: Boldog vagy Simon, Jónának fia, mert nem test és vér jelentette ezt meg néked, hanem az én mennyei Atyám.
18. De én is mondom néked, hogy te Péter vagy, és ezen a kősziklán építem fel az én anyaszentegyházamat, és a pokol kapui sem vesznek rajta diadalmat.
19. És néked adom a mennyek országának kulcsait; és a mit megkötsz a földön, a mennyekben is kötve lészen; és a mit megoldasz a földön, a mennyekben is oldva lészen.
20. Akkor megparancsolá tanítványainak, hogy senkinek se mondják, hogy ő a Jézus Krisztus.
21. Ettől fogva kezdé Jézus jelenteni az ő tanítványainak, hogy néki Jeruzsálembe kell menni, és sokat szenvedni a vénektől és a főpapoktól és az írástudóktól, és megöletni, és harmadnapon föltámadni.
Mt 3,16. És Jézus megkeresztelkedvén, azonnal kijöve a vízből; és ímé az egek megnyilatkozának néki, és ő látá az Istennek Lelkét alájőni mintegy galambot és ő reá szállani.
17. És ímé egy égi hang ezt mondja vala: Ez amaz én szerelmes fiam, a kiben én gyönyörködöm.
Kedves Girgoy, az, hogy ha a muszlimok elutasítják Jézus Istenként való megnevezését és ezt te kikéred magadnak, és megsértődsz, ez nehogymár a muszlimokra legyen kritika. Jézust elismerjük, Próféta volt, béke legyen vele. Ellenben ti Mohamedet saws hol ismeritek el? SEHOL. Olyan idézetet mutass, hogy leírja valami, vagy bármi amiben hisztek, hogy Mohamed próféta volt. Hol esik róla szó? Mert a Biblia azt állítja, hogy mindenki aki Jézus után jön az csak rossz lehet, (valami olyasmi hogy Hamis Próféta) fals tanokat közvetít. Tehát a Biblia szerint soha senki nem lehet már Próféta? Holott a Biblia előtt sok-sok Próféta volt - azért ez messzemenően merész kijelentés, nem gondolod?
És még neked áll feljebb. Én nem fogok idézgetni, mert annyira nem érek rá. De nézd már meg, hogy mi az iszlám álláspontja és utána írj. Ezzel másoknak is mentesz időt mert szájtépésnek látom az egészet.
Hiába idézel a Bibliából, mert az emberek által átírt.
Olvasd a Koránt:
116. És mikor Allah azt mondta: „Jézus, Mária fia! Vajon azt mondtad-e az embereknek: „Vegyetek engem és az anyámat két istenként Allah mellé!”? Azt mondta (Jézus): „Dicsőség Neked! Nem volt való nekem, hogy olyat mondjak, amihez nem volt jogom. Ha ezt mondtam volna, akkor Te bizonnyal tudtad volna! Te tudod, hogy mi van bennem, de én nem tudom, hogy mi van Benned. Bizony, Te, csak Te vagy a Láthatatlan Tudója! (116)
117. Nem mondtam nekik mást, csak amit Te parancsoltál, hogy mondjak, hogy: „Szolgáljátok Allahot, az én Uramat és a ti Uratokat!” és tanú voltam felettük, amíg közöttük voltam, de amikor Magadhoz vettél engem, te voltál a Felvigyázó felettük, és Te vagy Tanú minden dolog felett. (117)
118. Ha megbünteted őket, hát bizony a Te szolgáid ők, és ha megbocsátasz nekik, hát bizony Te vagy a Mindenható, a Bölcs. (118)
(25) 171. Ti Könyv Népe! Ne lépjétek túl a határokat a vallásotokban, és ne mondjatok semmit Allahról, csak az igazat! A Messiás, Jézus, Mária fia csak küldött volt Allahtól, és az Ő Szava, amit Máriának adott, és a Tőle származó Lélek. Higgyetek hát Allahban és a Küldötteiben! És ne mondjátok azt, hogy „háromság”. Jobb nektek, ha felhagytok vele. Allah egyetlen isten. Dicsőségén felül állna az, hogy Neki fia lenne! Övé mindaz, ami az egekben van, és mindaz, ami a földön van. És elegendő Allah az ügyek Rendezőjeként. (An-Nisaa: 171)
De most te vagy megsértődve? Hát arra hívod itt az embereket, hogy az Istennek 1 prófétájával kevesebbet fogadjunk el. Gondolkozzámár mit csinálsz?! Az egyistenhitről át akarod hívni az embereket 3 istenhitre?! Te fel sem fogod mit teszel.
Őszintén nézzél már magadba, és gondolkozzál már hogy mi az igazság?!
Hinni egy hús vér embertestű, Istenben? Aki csecsemő volt, és tisztába kellett rakni,meg wc-re járt, meg éhes volt, meg aludnia kellett? Aki igazából egy Isten, de mégsem, mert nem ő az Atya, és az Atya megölte őt, de mivel egyek mégis ő is az Atya, ezért igazából magát ölte meg. És amikor imádkozik, magához imádkozott. De ők 3 an vannak, de igazából ez a 3 az egy, de nem úgy egy, hogy össze vannak gyúrva, hanem ők csak egyek, de nem 3-ak, de 3-an vannak.
Vagy hinni az egy oszthatatlan mindenható igaz Istenben? Aki semmihez sem fogható , és mindenek felett áll, és tökéletes?
Kinek hova húz a szíve?
Csak magyarázkodtok évszázadok óta itt a háromság körül, de soha nem fog bemenni az emberek szívébe, sem fejében, akik az igazságot keresik. Inkább csűritek, csavarjátok a magyarázatokat, mindenféle napkorong,meg a sugara, meg egy közösség, meg mindent összeszedtek már mindenhonnan, csak ne keljen beismerni, hogy a háromsághit egy őrület, és bálványimádat. Na ez a sátán igazi munkája rajtatok.
Na pont ezért, mert nem vagytok hajlandóak elfogadni az egy Istent, az Ő utolsó prófétáját Mohamedet, pont ezért nem fogadjátok el Jézust sem, és pont ti akik annyira jézusoznak, pont ti vagytok Jézus egyik legnagyobb meghazudtolói.
Nemtudom valaki elolvasta-e a kérdést, de nem hitvitát kezdtem...
Akármilyen módon is közelítitek meg Istent, kétlem, hogy pozitívan értékelné ezt az acsarkodást, amit itt csaptok... nem szégyellitek magatokat, hogy Istenen ilyen agresszív parádét csaptok? Talán erre tanít benneteket, hogy becsméreljétek más útját Őhozzá? Kétlem..
Ilyen attitűddel nem csodálom, hogy nem tudjátok elképzelni a vegyes kapcsolatot, de ez nem a vallás hibája... ti nem fogadjátok el más véleményét...:(
Na látod, kérdező. EZ van ha muszlimok és keresztények öszetalálkoznak és mind fújja a magáét. Ez lesz előbb vag yutóbb. Akkor leesett, hogy ez mennyire működhet, ugye?
Ennél jobb szemléltetés nem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!