Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hányszor voltatok szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hányszor voltatok szerelmesek míg megismerkedtetek a férjetekkel/feleségetekkel? Éreztétek h az előzőekhez képest "szerelmesebbek" vagytok?

Figyelt kérdés

Szóval mennyi olyan kapcsolatotok volt ami relatíve sokáig tartott és akár ti vetettetek véget neki vagy a párotok mégis rossz érzés volt.

Illetve még egy kapcsolódó kérdésem lenne: 30 év körül vagy afölött megváltozik az ember efféle párkapcsolati dolgokban? Pl.: Elnéz a társának vmit amit 20 évesen mondjuk nem tett volna meg? Senki sem tökéletes és arra gondolok h kicsit idősebben jobban tolerálják ezt az emberek, fiatalon meg eléggé benne van h még van időm megtalálni az igazit. Vagy csak simán változnak az emberek a kor előrehaladtával? (Úgy kapcsolódik ez az előzőekhez h mondjuk egy ~40 éves ember akinek tegyük fel kapuzárási pánikja van, nagyobb szerelmet képes érezni egy olyan ember iránt aki több szempontból is rosszabb mint akit fiatalon szeretett.)

Bocsánat ha érthetetlenül fogalmaztam.

2016. okt. 27. 00:33
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
*hogy a másik ember = hogy az ember
2017. júl. 17. 20:27
 32/37 anonim ***** válasza:
Elsőre. 20. Év után jo volna ismerkedni. De öreg vagyok már.
2017. okt. 3. 21:50
 33/37 anonim ***** válasza:
Vele, azaz egyszer.
2017. okt. 3. 22:02
 34/37 anonim ***** válasza:
Egyszer nagyon, 2-3-szor (de inkább kétszer) kevésbé.
2020. dec. 2. 20:48
 35/37 anonim ***** válasza:

hú nem tudom hogy került most előre ez a kérdés, ki lett emelve? én a 30-as válaszoló voltam, és azóta történt egy s más. teljesen felül kell bírálnom korábbi önmagam :D

nagyon szerelmes lettem valakibe :D szóval van ilyen. és a legjobb ember, akivel eddig összehozott az élet. szóval semmi megalkuvás, stb. sőt, bárkit akivel eddig dolgom volt, magasan überel minden tekintetben.

2020. dec. 2. 20:59
 36/37 A kérdező kommentje:

35,

Nem emeltem ki, valszeg a válaszadás miatt láttad, durva h eltelt 4 év..

Ezt irigykedve hallom / látom :D. Az utóbbi pár évben egyedül voltam, de most már szeretnék egy olyan kapcsolatot amit leírtál. Teljesen biztos vagyok benne h van belátható emberi távolságon belül olyan lány aki a tökéletes párom lenne és én is neki de abban már kevésbé h össze is jön egy efféle kapcsolat. Fura mert nem ismerjük egymást, de örülök a boldogságodnak és amellett h félek h nem jön össze ez nekem, bizakodó is vagyok pont az efféle történetek miatt. Szóval nincs más hátra mint előre.

2020. dec. 4. 19:01
 37/37 anonim ***** válasza:

köszi szépen, én is nagyon örülök. minden nap hálát adok.

drukkolok neked :)

2020. dec. 4. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!