Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hányszor voltatok szerelmesek míg megismerkedtetek a férjetekkel/feleségetekkel? Éreztétek h az előzőekhez képest "szerelmesebbek" vagytok?
Szóval mennyi olyan kapcsolatotok volt ami relatíve sokáig tartott és akár ti vetettetek véget neki vagy a párotok mégis rossz érzés volt.
Illetve még egy kapcsolódó kérdésem lenne: 30 év körül vagy afölött megváltozik az ember efféle párkapcsolati dolgokban? Pl.: Elnéz a társának vmit amit 20 évesen mondjuk nem tett volna meg? Senki sem tökéletes és arra gondolok h kicsit idősebben jobban tolerálják ezt az emberek, fiatalon meg eléggé benne van h még van időm megtalálni az igazit. Vagy csak simán változnak az emberek a kor előrehaladtával? (Úgy kapcsolódik ez az előzőekhez h mondjuk egy ~40 éves ember akinek tegyük fel kapuzárási pánikja van, nagyobb szerelmet képes érezni egy olyan ember iránt aki több szempontból is rosszabb mint akit fiatalon szeretett.)
Bocsánat ha érthetetlenül fogalmaztam.
Én eddig 3x voltam szerelmes életemben. Voltak hosszabb és rövidebb kapcsolataim is. Sokat tapasztaltam, nem csak a saját bőrömön hanem mások példáján is. Az a ciki amikor van egy személy aki szinte 100% megfelel de nincs szerelem és van egy személy akivel van (igazából volt) szerelem de a többi nem nagyon passzolt vagy működött. Ilyenkor kérdem, most akkor van-e olyan hogy minden a helyén legyen? Biztosan csak várni kell még rá. Viszont mostmár tudom,hogy nem megyek bele semmilyen kapcsolatba ha nem vagyok biztos és nem kapom illetve adom azt amit szeretnék vagy szeretne. Ha akarod majd mág mesélek.
23L.
8,
Ezekkel a dolgokkal egyet tudok érteni.
Én is azon emberek közé tartozom akiknek kevés kapcsolata volt, és nem is szeretnék túl sokat, de remélhetőleg ezek annál tartalmasabbak voltak ("tanulási" szempontból).
Köszönöm a válaszod.
10,
Hát ez nem hangzik valami vidáman.
11,
Ez az összepasszolás dolog amit említettem már, ez az ami miatt én is kételkedem ebben h összejön-e úgy ahogy szeretném. Mert kapcsolatot létrehozni bármikor lehet, de olyat amiben boldogok is vagyunk azt már nehezebb.
Szívesen meghallgatnám a tapasztalataidat (itt vagy privát üzenetben), ha lesz kedved írj.
Köszönöm a válaszaitokat!
A 40 éves embernek még nincs kapuzárási pánikja. Az olyan 55-60 évesen jön majd.
Én sokszor voltam, szerelmes típus vagyok. Sajnos jártam olyan lánnyal is akibe nem voltam (ezt azóta is sajnálom), de azért a többibe szerelmes voltam nagyon. Kamasz koromban szerelmes voltam olyan háromszor, a párkapcsolataim közül meg olyan 4x (most van a negyedik).
Nagyon más az ember 20, 30 és 40 évesen is persze.
jo regi kerdes, de latom most is valaszoltak
en most leszek 30 es nem hiszem, h valaha az eletben meg szerelmes leszek. szerintem egy ido utan kihal az emberbol ez a fajta erzelem. a sok csalodottsag...
nem is szerelmet keresek, hanem egy tarsat majd aki elfogad es megertjuk egymast.
es nyilvan szeretni fogom, de az a gyomorgorcsos szerelem ami 18 evesen volt, mar nem lesz :)
13, Értem. :)
14, Nem értek veled egyet szóval nem általánosítanék ezzel kapcsolatban. Viszont el tudom fogadni ha te így gondolod, ha te ilyen ember vagy, nincs ezzel különösebb probléma. (Azt hiszem h én (is) inkább pesszimista vagyok a legtöbb dologban mint optimista de ebben konkrétan azért eléggé bizakodó vagyok és ha másban nem is a szerelemben talán érdemesebb hinni, de te tudod.)
én harmincas éveim végén járok, és szerintem pont, hogy nem alább adja az ember, vagy nem néz el több mindent, hanem határozottabb, és tudja, mit akar.
jobb az együttműködés is, bár lehet, hogy ez partnertől függ és nem életkortól, ezt nem tudom, nálam egybeesik a kettő.
a szerelem érzése nekem is valahogy egy rejtély, én utoljára olyan igazán, fizikailag szerelmes 20 év alatt voltam, amikor izzott a bensőm, stb.
azután nem tudom, minek nevezzem, nem volt olyan szívdobogásos érzés, de mégis nagyon szerettem pár embert, össze is törték a szívemet rendesen.
egy hatalmas, több évvel ezelőtti csalódás után annyira összetörtem, hogy úgy érzem, már nem tudom annyira kinyitni a szívemet, mint régebben, és nem is tudom, mennyire vagyok jelenleg szerelmes, de eddig mégis ez a legboldogabb kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!