Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hányszor voltatok szerelmesek míg megismerkedtetek a férjetekkel/feleségetekkel? Éreztétek h az előzőekhez képest "szerelmesebbek" vagytok?
Szóval mennyi olyan kapcsolatotok volt ami relatíve sokáig tartott és akár ti vetettetek véget neki vagy a párotok mégis rossz érzés volt.
Illetve még egy kapcsolódó kérdésem lenne: 30 év körül vagy afölött megváltozik az ember efféle párkapcsolati dolgokban? Pl.: Elnéz a társának vmit amit 20 évesen mondjuk nem tett volna meg? Senki sem tökéletes és arra gondolok h kicsit idősebben jobban tolerálják ezt az emberek, fiatalon meg eléggé benne van h még van időm megtalálni az igazit. Vagy csak simán változnak az emberek a kor előrehaladtával? (Úgy kapcsolódik ez az előzőekhez h mondjuk egy ~40 éves ember akinek tegyük fel kapuzárási pánikja van, nagyobb szerelmet képes érezni egy olyan ember iránt aki több szempontból is rosszabb mint akit fiatalon szeretett.)
Bocsánat ha érthetetlenül fogalmaztam.
Ez a szerelemszerű érzés, ami hatással volt rám,korábban tini korban éreztem egyszer, 16 évesen. - Plátói volt, nem is ismertem annyira, mégis 2 év után is mikor megláttam, a gyomrom megremegett. Mennyire buta ez már. :) (Itt mivel csak csalódás ért, megfogadtam, hogy ezt az illúzió szerű érzésnek nem engedek többet)
Aztán szép lassan egy szoros barátságnál jött elő hasonló, kezdetleges szerelem-szerű érzés, 1-2 éve ( 23 körül), de itt nem lehetett semmi, és az eszemmel nem akartam ettől többet,pont mert személyiségét tekintve lettek volna súrlódások hosszútávon- így szépen leépítettem magamban- lassan, de sikeresen a vonzalmat, és ennyiben maradt, haverságnál a dolog.
Nem bántam meg, hogy ésszel gondolkodtam. :)
Nem hittem már én sem, hogy valaha érzek hasonlót, mint tízen évesen, de most mégis úgy állok itt éppen...
Ő vele amennyit tudok róla, már hasonlóan gondolkozunk pár dologban, de a körülmények természetesen megint alkalmatlanok, (kapcsolatban van) és mivel nem is gondoltam volna, hogy érzek így újra, meg is ijeszt az egész. Nem gondoltam volna, hogy képes leszek tini kor után hasonlóan érezni... Megalázónak érzem vagy nem is tudom, hogy fogalmazzak. Szánalmas az egész. :D
Azt nem tudom, hogy a másik csak kedvel, vagy nála is többről lehet-e szó,(nem hiszem amúgy) de mivel én mindig megszívtam ezzel az intenzív érzéssel, így talán jobb is, ha nem lesz semmi. Csak nagyon rossz amikor folyton a fejedben jár, pedig nem is nagyon találkoztok. Amikor meg beszéltek pár sort, mosolyogsz rajta amikor újrajátszod. Ahhhh, de várom már, hogy túl legyek ez az állapoton...
Én sem szerelmet,hanem egy társat akartam csak, akivel jól működik minden. Igyekszem ehhez tartani magam, tekintve hogy jól még sült el másképp ez nálam...
16,
Remélem h akkor most szerencsésebben alakul a kapcsolatod. Igazából én is azért tettem fel ezt a kérdést mert "rögös az utam" de nekem valószínűleg másként mint neked. Pl ez a 'változnak a prioritások' is amit a legtöbb ember említ, én már egészen fiatalon úgy gondoltam ezt az egész kapcsolat dolgot mint most, felnőttesen ha úgy tetszik, de ezen nincs mit ragozni végülis, nemes egyszerűséggel elkönyvelhetjük úgy h fura gyerek voltam.. de teljesen érthető h a legtöbb embernél ez így működik ahogy leírtátok, míg pár embernél nem, nincs ezzel semmi probléma.
17,
Nem tudom eldönteni h ez most pozitív vagy negatív hangvételű választ e de értelek.
18,
Az első hozzászólásomban(?) odaírtam h hány éves vagyok.
Mint mondottam volt el tudom fogadni h nálad így mennek a dolgok, de azért egyenlőre nem szeretném elhinni h elmúlik, hozzon bármit is a sors. :)
20,
Elsőre kicsit fura, ha nem bántalak meg, de jobban belegondolva lehet h sokak vannak még így ezzel, ami elég szomorú..
21,
Ezt ugye sokan írták és bele is gondoltam és tényleg fiatalon (tizenévesen) tökre más az egésznek a jellege és tényleg elég buta dolgok történtek nálam is..
Ahogy végigolvastam amit írtál tökre azt éreztem mintha én írtam volna, vagy hát h én is írhattam volna. Ha nem is feltétlen az események de az érzelmi szál, vonulat amit leírtál azt én is átéltem (bár lehet h sokan vagyunk így ezzel) sőt még fogom is. Vacak dolgok ezek.. nem is igazán tudok ehhez mit hozzáfűzni csak h tényleg nagyon együtt érzek veled és h kitartás.
23,
Természetesen aktuális, sőt még sokáig az is lesz.
Sok dolog eszedbe jutott erről a kérdésről ahogy látom, de azt hiszem h értelek, igazad van, az élet az nem egy habos torta.
"ha nem szakít velem xy akkor nem lenne ilyen szép ez a pillanat" Ez a mondat is az a kategória ami a legtöbb embernek nem ismeretlen és tetszik így ebben a formában mert a pozitív végéről fogja meg a sztorit.
Köszönöm szépen a válaszaitokat. :)
"Szerintem 30 évesen már nem úgy szerelmes az ember. Örül ha tűrhető a kapcsolat és legalább valamennyire vonzódik a másikhoz."
- Én is gondoltam erre korábban, és majdnem el is hittem. De most úgy gondolom, hogy nem így van.
Mindössze 26 vagyok, de a kamaszkori szerelem érzést 16-7 évesen éreztem utoljára kb. Úgy gondoltam húszon évesen én is, hogy ez csak kamaszkori hülyeség, és hálistennek kinőttem, ilyen buta módon már soha többet nem fogok érezni (szerencsére).
Na ez megdőlt pár hónapja, mert most, 26 évesen, úgy 10 évvel azután, hogy utoljára éreztem intenzív szerelem érzést, most előcsalogatta valaki belőlem. (Az más kérdés, hogy nem örülök neki, de hónapokig meg voltam bolondulva..)
Szóval én azóta ezt már nem jelenteném így ki.
Ráadásul itt is olvasni kérdéseket olykor,akiknek 30 felett is elveszi olykor az eszét és belehabarodik ilyen szinten valakibe. Úgyhogy én ezt cáfolnám. Maximum könnyebben tud ellenállni gy idő után ennek az érzésnek az ember, de ennyi.
Ez biológiai folyamat, hormonokkal, nincs olyan, hogy 30 felett nem fog többet végbe menni- mert végbe fog, személytől függően x évente.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!