Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legnagyobb problémátok a barátotokkal/barátnőtökkel/férjetekkel/feleségetekkel?
Az , hogy rettenetesen hisztis a feleségem. Nem lehet vele megbeszélni semmit, mert két kritizáló mondat és rögtön sìrva fakad.Bárhol, bárki elött leáll cirkuszolni :) De se baj, én már megtanultam kezelni és így is imádom :)
31/F
Megiger apro dolgokat amiket nem tart be.
A masik, hogy en neki csinalom szajal is de ezt o nem visszonozza...
Nem tudom, hogy meddig fog ez igy menni.
18L
"A masik, hogy en neki csinalom szajal is de ezt o nem visszonozza... "
Akkor ne csináld.
Kérdező: Nekem csak annyi gondom van a férjemmel, hogy vannak időszakai amikor horkol. Ilyenkor képtelenség mellette aludni, szóval élmény másnap munkába menni, és igyekszem nem rádőlni az asztalra :)
Az a legszebb az egészben, hogy a családja elmondása szerint amíg velük élt SOHA nem horkolt, és nagyon éberen aludt. Amióta együtt vagyunk, azóta viszont szinte az elejétől horkol, és ha nap közben alszik pl hétvégén, hiába simogatom, bökdösöm, lökdösöm, nem ébred fel... Az anyja azt szokta mondani, hogy túlságosan biztonságban érzi magát:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!