Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak, történt már veletek olyan, hogy beleszeretettek más nőbe, de mégis a feleségetekkel maradtatok?
Biztos, szerelem? Nem csak fellángolás egy csinos nő iránt?
Én, csak a páromba voltam, vagyok szerelmes. Más nők, csak szimpik és ágyba valók. Nem szerelemre.
Egy ilyen volt, nagy szerelem de mindketten hazasok voltunk, es o egyszeruen annyira tokeletes volt, hogy tudtam, hogy keves leszek neki, egy ilyen gyonyoru not nem lehet megtartani. Azota is a ferjevel van, nekunk azota lett egy gyerekunk de minden egyes nap az eszembe jut....es ez mar 3 eve igy megy.
Sokszor banom, hogy kishitu voltam meg hulye, a felesegem jo ember....de a novel egy lapon sem lehet emliteni sem kulsoleg, sem belsoleg. Ha tudnam, hogy meg van nala eselyem elvalnek, de nem gondolom, hogy pont egy ilyen luzerre varna....Neha ugy erzem, hogy meg mindig szeret, de ha hozza kell szolnom egybol hulyeve valtozom.
Nekem a NO. Igy nagybetuvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!