Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszett elsőre, mégis beleszerettél?
Volt ilyen, először azt éreztem, nagyon sok a férfi, a nap 24 órájában lógott rajtam és folyton nyálas üzenetekkel halmozott. Szeretem a romantikát, nőből vagyok, de mindennek van határa és mikor már első nap azt írja valaki, hogy te vagy élete értelme, az bizony sok. De láttam benne valami jót, a szíve mélyén, amit másban nem. Csodálatos hónapokat töltöttünk együtt, az első pár hét után fokozatosan beleszerettem a lelkébe, a kezdeti nyomulásból visszavett és normális ütemben haladtak a dolgaink. Egy idő után azt éreztem, már nem tudnék nélküle élni, így igen, rendesen belezúgtam ahhoz képest, hogy úgy álltam hozzá, próbáljuk meg és lesz ami lesz. A sors fintora, hogy a végén pont ő ejtett pofára eddig életem során a legjobban. Szóval a kezdeti "majdmeglátjuk"-ból hatalmas szerelmi csalódás lett.
35/N
Velem volt már ilyen. Nem is értettem,mert elsőre nem vonzott, nem érdekelt, mint férfi. Aztán úgy hozta az élet, hogy sokat beszélgettünk és azt vettem észre, hogy elkezdtem vonzódni hozzá.
Szóval lehetséges :)
Én így jártam :) A srác első látásra nem tetszett, totál átlagosnak tartottam. (az is) Első találkozáskor, de még a sokadik találkozás után is csak egy jó havernak tartottam. Aztán valami megváltozott és teljesen beleestem. Szerettem benne, hogy van szíve de nem nyámnyila, izgalmas, érdekes, jó fej. Minden meg volt benne amit én akartam valakiben. :)
Egyetlen probléma volt, hogy nem egy időben mellettünk egymásnak. Én volt hogy tetszettem neki, akkor ő nekem még nem jelentett többet barátnál.
A mostani párommal voltam így :) első találkozásnál nem tetszett nekem, de a személyisége és figyelme annyira megfogott, hogy többször is találkoztam vele és akkor már teljesen beleestem.
1
* 1 éve vagyunk együtt :)
20L ő 22F
Ezek annyira kamuk amiket ide írogatnak nők,hogy én nem értem tényleg minek jó hazudozni névtelenül...
A valóság,amit én tapasztaltam:
Ha nem születtél helyesnek,onnantól szóba sem állnak veled,és maximum fintorognak rád,meg kinevetnek megaláznak a nők... nincs ilyen,hogy jajj akkor majd később talán megtetszik,ilyen nincsen a nőknél...
Soha nem találkoztam még ilyen nővel,és még csak hallani sem hallottam ismerősöktől ilyet.
Maximum barátság,de még az sem igazából,csak ilyen felszínes kapcsolatig engedik a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!