Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti nem tartjátok gáznak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem tartjátok gáznak, amikor pl. egy pár közös fb-ot használ vagy mindenhol közös regisztrációjuk van?

Figyelt kérdés
De nem úgy, hogy csak az egyikőjük nevével és ketten használják, hanem pl. olyan néven, hogy Adrienn és Béla.
2016. szept. 4. 19:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
68%

Adott fordítva is.Van egy ismerős pár akiknek azért nincs face-ük,mert a csaj annyra féltékeny,nehogy a srác ráírjon egy lányra.Inkább törölték mindketten.

Ez is beteges!

2016. szept. 4. 20:52
 22/23 anonim ***** válasza:

Szerintem gáz, én nem kényszerítenék erre senkit, és aki engem erre akarna rávenni, azzal elbeszélgetnék a jövőnkről.

Ha nincs meg az az alapvető bizalom a másikban, hogy az internet világában sem fog a kapcsolat rovására hülyeségeket csinálni, akkor nincs értelme folytatni.

23N

2016. szept. 5. 10:35
 23/23 anonim ***** válasza:
Amit nem írtam le, de eszembe jutott, mert pont most futottam bele hasonlóba: Ilyenkor sokan mindkettőjük kereszt- és vezetéknevét is kiírják. Na most mivel sokaknak van több keresztneve, esetleg a vezetékneve is keresztnév, ezen kívül opcionálisan be lehet állítani a névsorrendet is (nyugati vagy keleti), ezért két név egy helyén jócskán meg tudja zavarni az érzékeimet. Az ilyen közösségi oldalak (itt az f betűsre gondolok leginkább) névbeállítása egy személyre szólnak, arra lettek kitalálva, nem csoportosulásokra (azokra külön van regisztráció, úgy tudom). Úgyhogy ha Gergely Andrea Szilvia és Kovács Béla egy fiókot használ, akkor én az egészből annyit látok, Andrea Szilvia Gergely Béla Kovács szintén hozzászólt a bejegyzéshez, amihez én is. És akkor csak pislogok, hogy mivan?
2016. szept. 5. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!