Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti nem tartjátok gáznak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem tartjátok gáznak, amikor pl. egy pár közös fb-ot használ vagy mindenhol közös regisztrációjuk van?

Figyelt kérdés
De nem úgy, hogy csak az egyikőjük nevével és ketten használják, hanem pl. olyan néven, hogy Adrienn és Béla.
2016. szept. 4. 19:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem tök praktikus. Az már viszont gáz, ha valaki ennek jelentőséget tulajdonít.
2016. szept. 4. 19:22
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet praktikus adott esetben, de borzasztó kellemetlen, ha egyszer mégis szakítás lesz a vége. :-)
2016. szept. 4. 19:23
 3/23 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem gáz,de én biztos nem csinálnám meg egy kapcsolatban is van magánélet,és szerintem a közös face-nél valahol,hiányzik a bizalom.
2016. szept. 4. 19:29
 4/23 anonim ***** válasza:
Ő dolguk, én sose csinálnék ilyet, de legfeljebb akkor zavarna, ha beszélgetésbe elegyedünk és nem tudom, hogy éppen Adriennel vagy Bélával társalgok. "Kedves Adrienn vagy Béla, az a véleményem, hogy..." Szerintem vicces. :D
2016. szept. 4. 19:44
 5/23 anonim ***** válasza:
73%

Nekem ez ilyenkor úgy tűnik, mintha megszűnnének önálló emberek lenni. Attól, hogy valaki kapcsolatban van, még nem lesznek egy személy. Ha én valakinek írok, akkor nem biztos, hogy szeretném, hogy a párja is elolvassa. És nem azért, mert titkolok bármit is.

És igen, valahol mélyen eléggé bizalmatlanság szaga van, ráadásul ez szerintem jelzés is a külvilág felé, hogy mi mennyire egyek vagyunk, egy a facebook fiókunk és csak a fényképeinktől hemzseg a háttérkép, a profilkép és az üzenőfal. Díszlet a külvilágnak.

35/N

2016. szept. 4. 19:52
 6/23 anonim ***** válasza:
Főleg, ha Béla kiadja magát Adriennek... :-D
2016. szept. 4. 19:53
 7/23 anonim ***** válasza:
#5 Szóval akinek nincs saját facebook profilja, az nem önálló ember :D
2016. szept. 4. 19:59
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

7# Ezt hol olvastad?

Nem kell mindenkinek fent lennie facebookon, de a közös facebook profil is gáz, szerintem.

A személyi igazolványukban is páros fényképpel szerepelnek?

Mondhat bárki bármit, ezt akkor sem tartom egészséges dolognak.

2016. szept. 4. 20:01
 9/23 anonim ***** válasza:
#8 Szóval szerinted nem egészséges, ha két ember csinál egy közös facebook profilt? Mert hol van leírva hogy ez tilos, vagy ilyet nem szokás?
2016. szept. 4. 20:04
 10/23 anonim ***** válasza:
#8 Gondolom akkor te pl. nem vetted fel a férjed nevét semmilyen módon, tehát meghagytad a leánykori nevedet.
2016. szept. 4. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!