Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem tartjátok gáznak, amikor pl. egy pár közös fb-ot használ vagy mindenhol közös regisztrációjuk van?
Nekem ez ilyenkor úgy tűnik, mintha megszűnnének önálló emberek lenni. Attól, hogy valaki kapcsolatban van, még nem lesznek egy személy. Ha én valakinek írok, akkor nem biztos, hogy szeretném, hogy a párja is elolvassa. És nem azért, mert titkolok bármit is.
És igen, valahol mélyen eléggé bizalmatlanság szaga van, ráadásul ez szerintem jelzés is a külvilág felé, hogy mi mennyire egyek vagyunk, egy a facebook fiókunk és csak a fényképeinktől hemzseg a háttérkép, a profilkép és az üzenőfal. Díszlet a külvilágnak.
35/N
7# Ezt hol olvastad?
Nem kell mindenkinek fent lennie facebookon, de a közös facebook profil is gáz, szerintem.
A személyi igazolványukban is páros fényképpel szerepelnek?
Mondhat bárki bármit, ezt akkor sem tartom egészséges dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!