Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem tartjátok gáznak, amikor pl. egy pár közös fb-ot használ vagy mindenhol közös regisztrációjuk van?
Figyelt kérdés
De nem úgy, hogy csak az egyikőjük nevével és ketten használják, hanem pl. olyan néven, hogy Adrienn és Béla.2016. szept. 4. 19:18
11/23 anonim válasza:
Töméntelen alkoholt fogyasztani sem tilos, de attól még nem mindenki tartja egészségesnek.
Te ne haragudj, de olyan dolgokkal érvelsz, amit a másik nem is mondott, írt le. Csak itt, ezen a felületen már másodszor.
12/23 anonim válasza:
#11 Nem azt írta szó szerint, de attól még azt lehet rajta érteni.
13/23 anonim válasza:
Amikor ilyet latok mindig az merul fel bennem, h vajon melyik a feltekeny fèl, illetve ki csalt meg regen kit:-)
14/23 anonim válasza:
# 12 Időpont ma 20:12 - Szerintem te túl sokat kombinálsz. :-)
15/23 anonim válasza:
#14. Csak gondolkodok. Értelmezem az olvasottakat. :)
16/23 anonim válasza:
Rosszul értelmezed. Továbbgondolod a magad fejével, de a másik nem biztos, hogy azt érti alatta, amit te.
17/23 anonim válasza:
Nem tartom gáznak, mert ez igazából az ő dolguk, ettől függetlenül én nem támogatom, és soha nem csinálnék ilyen közös fiókot a párommal.
18/23 anonim válasza:
#16 Tegyünk egy próbát...
"És igen, valahol mélyen eléggé bizalmatlanság szaga van,"
Ez azt jelenti hogy a válaszoló szerint a két fél közül valamelyik nem bízik a másikban?
19/23 anonim válasza:
Nálam egyébként ilyen közös fiók csak adott céllal jöhetne szóba, szóval semmiképpen sem akarnám, hogy megszüntessük a saját önálló fiókjainkat, de pl. tegyük fel, lenne valami ok, amiért közöset IS létrehoznánk, de akkor azt csak arra a célra. Mit tudom én mondjuk esküvőszervezés miatt egy közös e-mail fiók, minden oda érkezzen azzal kapcsolatban, és azt nem használjuk másra.
20/23 anonim válasza:
Szerintem az. Pont annyira, mint amikor anyuka csinál a babájának profilt. Egyszerűen a facebook nem erre való, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!