Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti nem tartjátok gáznak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem tartjátok gáznak, amikor pl. egy pár közös fb-ot használ vagy mindenhol közös regisztrációjuk van?

Figyelt kérdés
De nem úgy, hogy csak az egyikőjük nevével és ketten használják, hanem pl. olyan néven, hogy Adrienn és Béla.
2016. szept. 4. 19:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Töméntelen alkoholt fogyasztani sem tilos, de attól még nem mindenki tartja egészségesnek.

Te ne haragudj, de olyan dolgokkal érvelsz, amit a másik nem is mondott, írt le. Csak itt, ezen a felületen már másodszor.

2016. szept. 4. 20:06
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
#11 Nem azt írta szó szerint, de attól még azt lehet rajta érteni.
2016. szept. 4. 20:12
 13/23 anonim ***** válasza:
73%
Amikor ilyet latok mindig az merul fel bennem, h vajon melyik a feltekeny fèl, illetve ki csalt meg regen kit:-)
2016. szept. 4. 20:14
 14/23 anonim ***** válasza:
# 12 Időpont ma 20:12 - Szerintem te túl sokat kombinálsz. :-)
2016. szept. 4. 20:14
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
#14. Csak gondolkodok. Értelmezem az olvasottakat. :)
2016. szept. 4. 20:16
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul értelmezed. Továbbgondolod a magad fejével, de a másik nem biztos, hogy azt érti alatta, amit te.
2016. szept. 4. 20:18
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom gáznak, mert ez igazából az ő dolguk, ettől függetlenül én nem támogatom, és soha nem csinálnék ilyen közös fiókot a párommal.
2016. szept. 4. 20:18
 18/23 anonim ***** válasza:

#16 Tegyünk egy próbát...

"És igen, valahol mélyen eléggé bizalmatlanság szaga van,"

Ez azt jelenti hogy a válaszoló szerint a két fél közül valamelyik nem bízik a másikban?

2016. szept. 4. 20:20
 19/23 anonim ***** válasza:
Nálam egyébként ilyen közös fiók csak adott céllal jöhetne szóba, szóval semmiképpen sem akarnám, hogy megszüntessük a saját önálló fiókjainkat, de pl. tegyük fel, lenne valami ok, amiért közöset IS létrehoznánk, de akkor azt csak arra a célra. Mit tudom én mondjuk esküvőszervezés miatt egy közös e-mail fiók, minden oda érkezzen azzal kapcsolatban, és azt nem használjuk másra.
2016. szept. 4. 20:22
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az. Pont annyira, mint amikor anyuka csinál a babájának profilt. Egyszerűen a facebook nem erre való, és kész.
2016. szept. 4. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!