Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretett lányt vagy a szerelmet válasszam?
Én is örülök, hogy leírtad, és annak is, hogy nem estél nagyon pofára... (Én nem tudtam volna ilyen könnyen túl lépni ezen.) :)
Azért is örülök, mert most talán többen itt átgondolják a valódi szerelem jelentését. (Amely a való életben gyakran nem a habosbabos rózsaszín köd és felfokozott vonzalom, ami szintén csak addig olyan jó, amíg elérhetetlen).
Ezt pedig ne engedd el még egyszer eddig menni a jövőben...Biztos tanultál belőle, de a kapcsolatot gondozni kell, nem hiszem, hogy ez volt az utolsó ilyen.. Csak figyelj oda, hogy ezeket a dolgokat legközelebb a párod felé fordíts, és vele tölts több időt ilyenkor, mikor picit kialszik a tűz.. Nem mindig könnyű. :)
Jó, azért ne állítsuk már be úgy a dolgokat, mintha megcsalás nélkül nem lenne kapcsolat. Félrelépni még mindig hiba, elkerülendő és el is kerülhető.
Ennek ellenére én is örülök, hogy lezárult végre a történet. Kaptál egy kis leckét, ami rád fért, remélem, többször nem követed el ugyanezt a hibát. A barátnődet baromira becsüld meg, nem sok nő lett volna képes úgy átmenni ezen az egészen, hogy az érzelmei ne változzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!