Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szeretett lányt vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretett lányt vagy a szerelmet válasszam?

Figyelt kérdés
Két évvel ezelőtt összemelegedőben voltam egy lánnyal, akit akkor még túl fiatalnak tartottam kapcsolatra. Másfél évig elötte nem volt kapcsolatom csak keresgéltem, ő viszont megfogott, de az élethelyzet sem lett volna alkalmas arra, hogy együtt legyünk, ráadásul nem is gondoltam volna, hogy szerelmes vagyok belé, vagy hogy ennyire az leszek. Kicsit összetört, amikor mondtam, hogy ez nem fog most menni és külön utakon indultunk. Nekem lett barátnőm, akibe eleinte és még most is szerelmes vagyok, vagy inkább nagyon nagyon szeretem. Boldog voltam vele az elmúlt két évben, ki is verte kb a fejemből az előző lányt. Viszont közben vele gyakran, nem szándékosan összefutottam, vagy láttuk egymást, így mindig ott kattogott picikét a fejemben. Azt hittem jobb lesz. De nem. Most ott tartok, hogy beszélgetünk, ha úgy alakul, persze semmit nem csinálunk, neki is lett barátja. De ő is így van, ahogy én. Megbeszéltük, hogy amíg nem jutunk el arra a pontra, hogy kettőnk között működő kapcsolat lehessen, addig tartjuk a távolságot, de nem megy. Szerelmes vagyok, szerelmesek vagyunk. De nem abba akivel együtt vagyunk kapcsolatban. Illetve én őt is nagyon szeretem, annyira, hogy nem tudnék fájdalmat okozni neki. De közben a másik lány is ott van a fejemben. Nagyon rossz! És nem tudom megoldani. Rosszabb pillanataimban, amikor sokat gondolkodom ezen el tudnám sírni magam, pedig soha nem voltam egy pityergős. Persze elég romantikus fajta vagyok. De nem bírom. Ma csak megöleltük egymást a lánnyal és nem tudtuk elengedni a másikat. Nem értem hozzá, amióta van a kapcsolatom. Nem tettem semmit, de olyan lelkiismeretfurdalasom van és szenvedek, hogy kicsinál teljesen. A barátnőmet szeretem, együtt élünk. Annyira tanácstalan vagyok, hogy ide kellett leírnom, mert nem mondhatom el ezt senkinek, mert ez a titkom jelenleg. Ha elmondnám, veszélyes, hogy úgy derülne ki, hogy nem akarom. De megőrülök ettől. Nem tudnám megbántani a barátnőmet, mert tényleg nagyon szeretem, de nem megy ki a fejemből a másik lány és felemészt teljesen. Közben nem mutathatom ki. Nagyon fáj.

2016. júl. 3. 19:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 A kérdező kommentje:
Igazatok van. De szeretem őt is.
2016. szept. 13. 23:43
 62/72 A kérdező kommentje:
Amúgy az utóbbi válaszok elég hergelőek. Persze, ha úgy nézem, valószínűleg pont erre van szükségem. De ettől függetlenül érdekes, hogy ilyen szituba kerültem, mivel bevállalós, kalandozó ember vagyok, mindig határokat feszegetek mindenben. Kapcsolati téren pedig a kiegyensúlyozottságra törekedtem mindig, ez az első ilyen szitu életemben és itt elakadtam.
2016. szept. 13. 23:51
 63/72 anonim ***** válasza:
Július óta nem léptél semmit (a megcsaláson kívül)???? Ennyi idő alatt hogy nem dögöltél bele a lelkiismeret furdalásba? Szeptember van... a barátnődnek joga van tudni erről!
2016. szept. 15. 09:41
 64/72 anonim ***** válasza:
Talán azért "hergelőek" a válaszok, mert a kérdésed is az. Dicsérjünk meg, vagy mit szeretnél? Te is tudod, hogy elítélendő amit csinálsz.
2016. szept. 15. 13:18
 65/72 A kérdező kommentje:
Gondoltam megírom röviden mi lett. Nyilván látszik, hogy elég nagy marha vagyok. Szakítani akartam a barátnőmmel és összejönni a másik lánnyal. Meg is léptem, de rájöttem, akármennyire is vonzódtam a másik lányhoz, a barátnőm nélkül nem tudnék élni. Ráadásul ő harcolt, azért, hogy együtt maradjunk, a másik lány csak várta, hogy lépjek és amikor léptem, akkor meg másfele csavargott, amit ugyan átléphettem volna, mert nagyon sokat várattam őt. Szeret engem, de volt egy olyan lépése, pont akkor amikor én szakítottam, ami nekem nem tetszett. Rájöttem, hogy mindent elrontottam és vele ugyan biztos jó lett volna, de közel sem olyan jó, mint a barátnőmmel. Rájöttem, hogy azért akartam ennyire javarészt, mert túl vonzónak tartom, túl sokat lógtam vele, ami miatt meg nem tudtam normálisan a barátnőmre koncentrálni. Visszamentem hozzá, szegényt jól megszenvedtettem. De nem derült ki hogy megcsaltam. Lelkiismeretfurdalásom volt, de úgy voltam vele, hogy jobb ha nem tudja én úgyis rájöttem, hogy őt akarom. Szépen elkezdtük jól érezni magunkat, minden kezdett rendbejönni és lezártam magamban a másik lányt is. Aztán egyik nap, valahogy találkoztak és elmondta neki a másik lány, hogy lefeküdtünk. Nem mondta el a barátnőm, csak rákérdezett finoman. Én elmeséltem neki mindent. Elmeséltem, hogy mekkora barom voltam, hogy megkeveredtem és végül rájöttem, hogy vele akarok lenni, hogy őt szeretem igazán. Nem tudta elfogadni, azt mondta megpróbál megbocsátani, de három nap múlva elhagyott. Mindent megpróbáltam, de elköltözött. Én kikészültem. Túl nagy árat kellett fizetnem azért, hogy ne legyenek kérdések bennem, és mire rájöttem, hogy nekem ő kell igazán addigra elveszítettem. Aztán átgondolta. Azt mondta szeret és mindenkinek jár egy darab esély. Megbocsátott és azóta úgy vagyunk együtt mint a legelején és én minden nap hálát adok, hogy ő van nekem.
2016. okt. 16. 21:42
 66/72 anonim ***** válasza:
Na de jo! Az egyik elozo vagyok, en nektek drukkoltam, ugy gondoltam, hogy egy valodi parkapcsolat ertekesebb egy abrandnal. Igaz, hogy jo nagy marha vagy :) , de ismeretlenul is orulok, hogy igy alakult :) Jo kis probatetel volt ez a kapcsolatotoknak!
2016. okt. 16. 22:10
 67/72 anonim ***** válasza:
76%

Én is örülök, hogy leírtad, és annak is, hogy nem estél nagyon pofára... (Én nem tudtam volna ilyen könnyen túl lépni ezen.) :)

Azért is örülök, mert most talán többen itt átgondolják a valódi szerelem jelentését. (Amely a való életben gyakran nem a habosbabos rózsaszín köd és felfokozott vonzalom, ami szintén csak addig olyan jó, amíg elérhetetlen).

Ezt pedig ne engedd el még egyszer eddig menni a jövőben...Biztos tanultál belőle, de a kapcsolatot gondozni kell, nem hiszem, hogy ez volt az utolsó ilyen.. Csak figyelj oda, hogy ezeket a dolgokat legközelebb a párod felé fordíts, és vele tölts több időt ilyenkor, mikor picit kialszik a tűz.. Nem mindig könnyű. :)

2016. okt. 16. 23:31
 68/72 anonim ***** válasza:

Jó, azért ne állítsuk már be úgy a dolgokat, mintha megcsalás nélkül nem lenne kapcsolat. Félrelépni még mindig hiba, elkerülendő és el is kerülhető.

Ennek ellenére én is örülök, hogy lezárult végre a történet. Kaptál egy kis leckét, ami rád fért, remélem, többször nem követed el ugyanezt a hibát. A barátnődet baromira becsüld meg, nem sok nő lett volna képes úgy átmenni ezen az egészen, hogy az érzelmei ne változzanak.

2016. okt. 17. 06:48
 69/72 anonim ***** válasza:
Termeszetesen hiba. Sot, sokaknal (azt hiszem, nalam is), megbocsathatatlan. Eszem agaban nem volt ezt maskepp beallitani. De azert orulok, hogy az o kapcsolatok meg ezt is kibirta, nem semmi, ez azert oromteli :)
2016. okt. 17. 19:51
 70/72 anonim ***** válasza:
Nem neked szántam azt a kis szösszenetet, hanem az utánad kommentelőnek, de örülök, hogy egyetértünk.:D
2016. okt. 17. 21:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!