Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szeretett lányt vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretett lányt vagy a szerelmet válasszam?

Figyelt kérdés
Két évvel ezelőtt összemelegedőben voltam egy lánnyal, akit akkor még túl fiatalnak tartottam kapcsolatra. Másfél évig elötte nem volt kapcsolatom csak keresgéltem, ő viszont megfogott, de az élethelyzet sem lett volna alkalmas arra, hogy együtt legyünk, ráadásul nem is gondoltam volna, hogy szerelmes vagyok belé, vagy hogy ennyire az leszek. Kicsit összetört, amikor mondtam, hogy ez nem fog most menni és külön utakon indultunk. Nekem lett barátnőm, akibe eleinte és még most is szerelmes vagyok, vagy inkább nagyon nagyon szeretem. Boldog voltam vele az elmúlt két évben, ki is verte kb a fejemből az előző lányt. Viszont közben vele gyakran, nem szándékosan összefutottam, vagy láttuk egymást, így mindig ott kattogott picikét a fejemben. Azt hittem jobb lesz. De nem. Most ott tartok, hogy beszélgetünk, ha úgy alakul, persze semmit nem csinálunk, neki is lett barátja. De ő is így van, ahogy én. Megbeszéltük, hogy amíg nem jutunk el arra a pontra, hogy kettőnk között működő kapcsolat lehessen, addig tartjuk a távolságot, de nem megy. Szerelmes vagyok, szerelmesek vagyunk. De nem abba akivel együtt vagyunk kapcsolatban. Illetve én őt is nagyon szeretem, annyira, hogy nem tudnék fájdalmat okozni neki. De közben a másik lány is ott van a fejemben. Nagyon rossz! És nem tudom megoldani. Rosszabb pillanataimban, amikor sokat gondolkodom ezen el tudnám sírni magam, pedig soha nem voltam egy pityergős. Persze elég romantikus fajta vagyok. De nem bírom. Ma csak megöleltük egymást a lánnyal és nem tudtuk elengedni a másikat. Nem értem hozzá, amióta van a kapcsolatom. Nem tettem semmit, de olyan lelkiismeretfurdalasom van és szenvedek, hogy kicsinál teljesen. A barátnőmet szeretem, együtt élünk. Annyira tanácstalan vagyok, hogy ide kellett leírnom, mert nem mondhatom el ezt senkinek, mert ez a titkom jelenleg. Ha elmondnám, veszélyes, hogy úgy derülne ki, hogy nem akarom. De megőrülök ettől. Nem tudnám megbántani a barátnőmet, mert tényleg nagyon szeretem, de nem megy ki a fejemből a másik lány és felemészt teljesen. Közben nem mutathatom ki. Nagyon fáj.

2016. júl. 3. 19:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:

Köszi, hogy megírtad a döntésed! :)

Bátor vagy, de ha nem múlt és azóta is benned van, akkor akárhogy is alakul később, jól vagy rosszul, de meg kell lépned szerintem is! Különben mindig benned maradna/maradt volna az a HA. Hogy mi lett volna, ha őt választod, így hogy tudod, hogy kölcsönös ez az érzés, és ennyire intenzív, megértem, hogy nem tudsz mást tenni. Gondolom akkor ő is beszélget egyet a mostani barátjával.

Szerintem jó lesz, hogy megléped, különben is mindig felbukkanna időnként s nem szabadulnál tőle, csak ideig, amíg újra össze nem futtok. Drukkolok neked, hogy mindenkinek hosszú távon jó legyen!

2016. júl. 26. 19:02
 22/72 A kérdező kommentje:
Eldönteni eldöntöttem. Az hogy hogyan és mikor leszek képes meglépni az még kérdéses, közben történnek a dolgok és még mindig úgy vagyok vele, hogy a barátnőmet gyakorlatilag kitenni mellőlem olyan nehéz, hogy az hihetetlen. Valahogy ezt kéne kitalálnom.
2016. júl. 27. 22:59
 23/72 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Így nem lennèl Boldog. Csak ne húzd sokáig!
2016. júl. 29. 11:00
 24/72 anonim ***** válasza:
74%
Úgy látom itt én leszek az egyetlen ellenvélemény. Kidobod a barátnőd. Összejössz a 19 évessel. Nem azért érzel többet iránta, mert csábít téged ez a szende fiatalos báj? Na szóval összejössz a vágyálmoddal, izgatja a fantáziád, úgy érezed szerelmes vagy és vágysz rá/vonzódsz hozzá. Mi van ha idővel felnő, és neked ez nem fog tetszeni? NEM AZÉRT de én nem lennék hajlandó egy olyan emberrel találkozgatni, akinek párja van, NEMHOGY még nekem is lenne.... Ez mennyire érett gondolkozás szerinted? Tőled is... Szerintem is az a legjobb választás ha egy időre mindkettőjükkel szakítasz... Nagyon gondold ezt át, hogy valóban fontosabb e a szenvedély mint az a párod akiben már eleve megbízol... Mennyire bízhatsz meg a másik lányban, hogy nem csinálja majd UGYANEZT veled, mint amit most fog tenni a jelenlegi barátjával? Vagy mennyire bízol meg SAJÁT MAGADBAN, hogy te majd nem akarsz visszajönni a jelenlegi párodhoz, vagy bárki máshoz? :))))
2016. júl. 29. 11:27
 25/72 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó.

Ez az, amit senki nem tud. De erről szól az élet, hogy sosem tudhatod mi lesz. :)

Azt sem tudhatja, hogy mi lesz akkor, ha együtt marad a mostani párjával. Mi van ha 1-2 éven belül pont a lány szakít? Vagy mégis ő, mert később csak rosszabb lesz így? Akkor meg hiába marad együtt vele, mert végül annak se lenne értelme.

25 éves, ilyenkor még meglépheti ezeket a döntéseket, mint később, amikor már házasodna, gyereket tervezne, ne adj isten már lenne és akkor jönne rá, hogy neki más/több kell.

Én nem hiszem, hogy úgy boldogan (és tisztességesen) meg lehet lenni egy kapcsolatban, amíg ott van valaki más árnyéka és rá gondol... Ha ezt le tudná győzni, akkor már mindenképp az együttmaradásra voksolnék én is, de így nem.

2016. júl. 29. 21:54
 26/72 anonim ***** válasza:
0%
25. Ezzel az egy mondatoddal, hogy nem érdemes úgy megélni egy kapcsolatot, hogy közben más van a fejedben-egyetértek. Épp ezért korrektül megbeszélném a barátnőmmel, ha úgy van elválnának útjaink, de nem dobnám bele magam bele a gyönyörök hullámaiba! Ez így nem túl tiszta és átgondolt. Jó mondjuk én egy szar példa vagyok, én nem igazán tudnék ilyen helyzetbe kerülni, látván hogy érzelmileg analfabéta vagyok, így maradok a racionalitás és a korrektség ösvényén. Pont így külső szemmel próbálok véleményt formálni, míg itt gyakorlatilag mindenki a "szív útját" javasolja. Én ezzel nem igazán értek egyet. Rövidtávon biztos nagyon király, de mi van ha eljön a hosszútáv, és kiderül hogy baromira nem volt ez átgondolva :))) Akkor aztán emésztheti szegény magát, hogy két nő érzelmeit is összetaposta, vagy még királyabb ő tört össze egyet és cserébe az övét is összetörték ;) Jöhetünk itt a mi van ha-val de hol marad 2016-ban az ész meg az a "konzervatív" aludjunk rá párat? Nem értem én ezt a világot.. Mindenki a farka meg a sunája után megy = az a nagy büdös szerelem... Gondolkozni is kéne.
2016. júl. 30. 20:46
 27/72 anonim ***** válasza:

Nem kell mindennek sterilen történnie a világban, és nem is úgy történik. A boldogság keresése a legnagyobb motiváció az egészséges emberek körében, és a kérdező pont egy egészséges ember. Nagyon ritka a kölcsönös szerelem, ezt a saját életemben is tapasztaltam, és a környezetemben is ezt látom. Ha ilyenre van lehetőségünk, akár csak rövid ideig is, főleg ilyen fiatalon, hát nagyon beteg dolog lenne kihagyni.

Hova gondoljon hosszú távra 25 évesen. A lány meg 19 évesen. ez a tapasztalatgyűjtés időszaka, és legalább lesz mire visszaemlékeznie, lesznek szépséges emlékei, és gazdagabb lesz egy értékes tapasztalattal.

A világ nem kiszámítható, nem tudjuk, mit hoz a holnap. Nagyon nagy bűn hagyni elmenni magunk mellett az életet. Az elszalasztott lehetőségeinket soha nem kapjuk vissza, és senki sem fogja megsimogatni a buksinkat, ha "erkölcsös" (szerintem boldogtalanul élni egyáltalán nem erkölcsös egyébként) életet élünk.

2016. júl. 30. 21:53
 28/72 anonim ***** válasza:
Legközelebb értelmezd amit írtam. :) K
2016. júl. 30. 22:19
 29/72 A kérdező kommentje:
Nagyon jó amiket írtok, és köszönöm! Sajnos nehéz korrektnek maradni ilyen szituban. Egy biztos én eléggé megfontolom a dolgot, az alszom rá pár napot, jópárat, ezt választom! Egyik pillanatomban még egyiket, majd másikat választanám. Hagyom és megpróbálok őszinte lenni. Úgy érzem nem hagyhatom ki, mert tényleg szerelmesek lettünk egymásba.
2016. júl. 31. 13:44
 30/72 anonim ***** válasza:
100%

87%-os vagyok

Nézd, te vagy ebben a helyzetben, nem más, te tudod mit érzel ki iránt, nem mi érezzük.(És igazából egyik sem rossz dolog, de dönteni kell)

Így igazából majdnem lényegtelen is, hogy mi itt mit írunk/érvelünk.

Én már tudom, hogy fogsz dönteni valószínűleg, és mivel voltam/vagyok hasonló helyzetben, támogatom a döntésed.

A fellángolás pár hét, max 1-2 hónap alatt elmúlik. Én úgy vettem ki, ez már régebb óta tart.

Másrészt ezt úgy írom, hogy ilyesmi nálam is előfordult, elnyomva már legalább 1, másfél éve tart, akkor kezdődött és fogtam fel. És úgy pár hónapja tudatosult bennem, hogy már több, mint sima vonzalom, sajnos. Gyűlöltem magam ezért, mert egy biztos és jó kapcsolatban vagyok.

Azon kaptam magam, hogy kb minden nap többször is rá gondolok és hiányzik ha nincs ott.. Ekkor jöttem rá mi van.Próbáltam elnyomni, mert nem akartam ezt az egészet, akkor meg álmomban jött elő. Volt, hogy 1-2 hétig semmi, aztán amikor találkoztunk, újra álmodtam vele, fel is keltem hajnalban rá, olyan valóságos volt.

Én ezek ellenére a kapcsolatomat választom, de megvan az oka. Mert ez a másik aki előhozta ezeket az érzéseket bennem, nem a megfelelő ember... Ezt okkal mondom, mentális zavara van, nem megyek bele, de olyan, amire nem lehet kapcsolatot építeni hosszú távon, nem működne, tudom. Ilyenkor egyértelmű, hogy ésszel kell dönteni, idővel meg l fogom felejteni vagy így vagy úgy. Gondoltam rá, hogy megszakítom vele teljesen a kapcsolatot, -ha nem fog menni továbbra sem, kénytelen is leszek rá-, de nagyon kevés ember/barát van, akivel tényleg jól érzi magát az ember, hamar megy az idő, ha ott van, és ritka dolgoz ez és ő egyike ezeknek.

Na ez az én esetem, csak gondoltam megosztom, de a tiédben ő rendben van és ő is lehet megfelelő lány. A türelem és az idő biztos közelebb visz a megoldáshoz, nem is kell hirtelen dönteni. Majd meglátod.

2016. júl. 31. 14:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!