Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szeretett lányt vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretett lányt vagy a szerelmet válasszam?

Figyelt kérdés
Két évvel ezelőtt összemelegedőben voltam egy lánnyal, akit akkor még túl fiatalnak tartottam kapcsolatra. Másfél évig elötte nem volt kapcsolatom csak keresgéltem, ő viszont megfogott, de az élethelyzet sem lett volna alkalmas arra, hogy együtt legyünk, ráadásul nem is gondoltam volna, hogy szerelmes vagyok belé, vagy hogy ennyire az leszek. Kicsit összetört, amikor mondtam, hogy ez nem fog most menni és külön utakon indultunk. Nekem lett barátnőm, akibe eleinte és még most is szerelmes vagyok, vagy inkább nagyon nagyon szeretem. Boldog voltam vele az elmúlt két évben, ki is verte kb a fejemből az előző lányt. Viszont közben vele gyakran, nem szándékosan összefutottam, vagy láttuk egymást, így mindig ott kattogott picikét a fejemben. Azt hittem jobb lesz. De nem. Most ott tartok, hogy beszélgetünk, ha úgy alakul, persze semmit nem csinálunk, neki is lett barátja. De ő is így van, ahogy én. Megbeszéltük, hogy amíg nem jutunk el arra a pontra, hogy kettőnk között működő kapcsolat lehessen, addig tartjuk a távolságot, de nem megy. Szerelmes vagyok, szerelmesek vagyunk. De nem abba akivel együtt vagyunk kapcsolatban. Illetve én őt is nagyon szeretem, annyira, hogy nem tudnék fájdalmat okozni neki. De közben a másik lány is ott van a fejemben. Nagyon rossz! És nem tudom megoldani. Rosszabb pillanataimban, amikor sokat gondolkodom ezen el tudnám sírni magam, pedig soha nem voltam egy pityergős. Persze elég romantikus fajta vagyok. De nem bírom. Ma csak megöleltük egymást a lánnyal és nem tudtuk elengedni a másikat. Nem értem hozzá, amióta van a kapcsolatom. Nem tettem semmit, de olyan lelkiismeretfurdalasom van és szenvedek, hogy kicsinál teljesen. A barátnőmet szeretem, együtt élünk. Annyira tanácstalan vagyok, hogy ide kellett leírnom, mert nem mondhatom el ezt senkinek, mert ez a titkom jelenleg. Ha elmondnám, veszélyes, hogy úgy derülne ki, hogy nem akarom. De megőrülök ettől. Nem tudnám megbántani a barátnőmet, mert tényleg nagyon szeretem, de nem megy ki a fejemből a másik lány és felemészt teljesen. Közben nem mutathatom ki. Nagyon fáj.

2016. júl. 3. 19:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
Istenem,hogy lehet valaki ilyen szerencsétlen?
2016. szept. 12. 21:41
 52/72 anonim ***** válasza:
Meddig fogsz még szarakodni, drága kérdező?
2016. szept. 13. 02:23
 53/72 anonim ***** válasza:

En megis azt mondom, altalanossagban, hogy tavolrol konnyu szerelmesnek lenni. Ket evig is. Mert izgalmas, csak egymás jo oldalat latjatok, stb. Egy ket eve, szeretetben-szerelemnen mukodo parkapcsolat sokkal tobbet er.

Perszr hogy szarakodik, ez egy eletre szolo dontes lehet.

2016. szept. 13. 07:04
 54/72 anonim ***** válasza:
Neki itt már rég nincs joga döntést hozni, megcsalta a nőjét. Ha lenne benne gerinc, minimum vállalná a történteket és azok következményeit(=bevallaná a félrekúrást), ehelyett kényelmesen áztatja a lábát a langyos vízben és élvezi a két oldalról jövő törődést. Meg lehet ezt ideologizálni, attól még egy r'hadék marad.
2016. szept. 13. 07:55
 55/72 anonim ***** válasza:
Igazad van. A baratnojevel szemben ez nem tisztességes. De en megprobalom "tavolabbrol" szemlelni a dolgokat - ha egy hazassag mondjuk 50 evig tart, hat abban az otven evben eleg sok csunyasag tortenik. Kisertes, megingas, veszekedes, ajtocsapkodas, es a legtobbeknel megcsalas is, bar az sulyos. Az elkotelezodes arrol szol, hogy ezeket a helyukon tudjuk kezelni. Mar aki kepes elkotelezodni. De a kis fiatal csabito lanyka is uncsi lesz az evek soran, sot mi tobb, o is megoregszik (ok, ez nem erre vonatkozik, a kerdezo es a csajok meg fiatalok).
2016. szept. 13. 08:43
 56/72 anonim ***** válasza:

"egy hazassag mondjuk 50 evig tart, hat abban az otven evben eleg sok csunyasag tortenik. Kisertes, megingas, veszekedes, ajtocsapkodas, es a legtobbeknel megcsalas is, bar az sulyos. "

1. A legtöbbek azok a legtöbbek, pont az ilyenek miatt történik, mint a kérdezőnél. Egy házassághoz így nem lehet hozzáállni, hanem csak úgy, hogy a mások azok nem mi vagyunk! Ha valaki így áll hozzá, az már el van ba..szva. A legtöbb ember meg okádék, igen.

2. Mit 50 év, basszus még csak 2 éve sincs együtt a nőjével, 2 tetves évet sem bírt félredugás nélkül, miről beszélünk? :D Gyakorlatilag az első megingásnál már megcsalást választotta.

És 3. - Ezt neked kérdező:

Tudod, a hűség elsősorban jellem kérdése, legalábbis, hogy van-e bűntudatod. Ugyanis nem CSAK a másikhoz vagy hűséges, hanem önmagad elveihez is. Tök mindegy kivel vagy, és ki az, aki iránt vonzódsz, ha lenne benned egy minimális tisztelet a párod iránt, ha nem is nem csalod meg, de a minimum, hogy utána lelkiismeret furdalásod lenne. Benned még az sincs.

Sajnálom a barátnődet, és szánalmas vagy nagyon, amiért olyan ostoba vagy, hogy még a fenitek fejében sem tudod, hogy mit kéne tenni.

2016. szept. 13. 18:43
 57/72 A kérdező kommentje:
Van lelkiismeretfurdalásom és még sosem csaltam meg senkit, tudom, hogy hibáztam. Ez azért történt mert nem megingtam, hanem azért mert úgy belementem a jelenlegi kapcsolatomba, hogy azt hittem, hogy a másik lányt elfelejtem. A jelenlegi helyzet előtt sosem éreztem ilyet. Például az ezt megelőző 4 évig tartó kapcsolatomnak nem is harmadik személy miatt lett vége, hanem mert már nem jöttünk ki jól, pedig nagy szerelem volt. Annak ellenére, hogy tudom, hogy hibáztam, nem bántam meg. Nem tudom miért, pedig iszonyat lelkis vagyok. Amit ez iránt a lány iránt érzek teljesen felborított mindent, amit eddig éreztem és tudtam magamról. Azért nem tudom, hogy mitévő legyek és ahogy a kérdés is szól, a szerelmet válasszam, amiből nem tudom milyen kapcsolat lesz, vagy azt a lányt válasszam, akivel minden jó, akivel élek, akit nagyon szeretek, de kimondhatom, hogy igazán szerelmes sosem voltam belé. Azért tudom ezt kimondani, mert a másik lány iránt érzett dolgok, na az szerelem. Miért nem tudok lépni? Mert szeretem annyira a barátnőm, hogy ne okozzak neki ekkora kínt, mert ismerem, tudom mit tennék ezzel. És neki még akkor is jobb, ha már ezt megtettem, megcsaltam, de nem tudja. Azt hittem amúgy ha megtörténik, lefekszem a lánnyal, akkor utána alábbhagy a vágy, hogy velem legyen. Nem így lett. Egyik oldalról sem. Azt hittem ha megcsalom a barátnőm, lépni tudok majd, mert nem tudok vele lenni. Egy hete nem találkoztam a másik lánnyal. Fogunk, mert a hely adja, hogy találkozzunk, de jelenleg kiszámíthatatlanul. Várjuk egymást. Vár hogy lépjek. Én meg várom, hogy képes legyek megtenni és szakítani a barátnőmmel. Ő nem tudja, nem fáj neki, én meg kínlódok és egy szavam nem lehet, mert megérdemlem. Csak ott van még bennem az is, hogy mikor tegyem meg ezeket a lépéseket, ha nem most ennyi idősen? Azt mondta valaki gyáva vagyok. Hát igen ebben a szituban bevallom, az vagyok. De mi a jó döntés azt nem tudom.
2016. szept. 13. 19:22
 58/72 anonim ***** válasza:
Hat az utolso hozzaszolasod szerint mar csak szanalombol vagy a paroddal :( Meg ha nem is tudja, akkor is borzaszto, nem?
2016. szept. 13. 19:31
 59/72 anonim ***** válasza:

"De mi a jó döntés azt nem tudom."

Én nem hiszlek el embeeer, olyan vagy, mint egy teljesen agyhalott..

Olvasgasd már vissza miket írogatsz, olvasd el háromszor.

Nem tudod mit akarsz. Dehogynem tudod! Már leírtad! Nem is egyszer.

Azt írod "-Nem tudom mi lenne a helyes döntés."

-Dehogynem tudod! Tudod te nagyon jól.

Ne add itt a mártírt, vagy magadat próbálod hitegetni, hogy ennyire figyelmes vagy, hogy nem árulod el, hogy megcsaltad és állandóan másik lány jár a fejedben és mennyire szenvedsz, de te aaaannnyiraaaaa jóó vagy vele, hogy ezt MIND csak magadban tartod, mert SZERETED, csak szerelemmel és csak úgy vagy vele.

Igen, te csupán félsz konfrontálódni.

Tudod te nagyon is jól, mit akarsz, és mi a helyes döntés, de nem mersz szembenézni a barátnőddel.

Állj már fel, elvileg gerinces vagy, és FÉRFI lennél végső soron valahol, hát akkor viselkedj is úgy!

Tök mindegy, tudja-e barátnőd vagy sem, téged az ne nyugtasson, mert te tudod, hogy elárultad. Attól, hogy nem mondod el, még megtetted, és ez ettől függetlenül sem neki, sem neked nem jó. Ne legyél már ennyire életképtelen, mert már nekem fáj az egész.

2016. szept. 13. 20:17
 60/72 anonim ***** válasza:
100%
ez tényleg szörnyű, és már rég döntött a kérdező. csak fél, nem mer szembenézni azzal, hogy mit jelent, amit már rég eldöntött, és amit már rég megtett. az élet kockázatos. valamit nyerünk, valamit veszítünk minden döntésünkkel. Nem lehet arra várni, hogy az élet majd megoldja helyettünk a dolgokat. Persze a kislány, a csábító, még léphet, hiszen a kérdező őt is megcsalja, a tudtával. Gondolom, ezt is elég nehéz lehet lenyelni. akkor a kislány kilép ebből a borzalomból, a kérdező meg örül, mert nem kellett a barátnője elé állnia, és élhet tovább a langyos vízben, biztonságban a kis kaland után. Akárcsak az emberek jó nagy százaléka, akik félnek élni.
2016. szept. 13. 21:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!