Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretett lányt vagy a szerelmet válasszam?
En megis azt mondom, altalanossagban, hogy tavolrol konnyu szerelmesnek lenni. Ket evig is. Mert izgalmas, csak egymás jo oldalat latjatok, stb. Egy ket eve, szeretetben-szerelemnen mukodo parkapcsolat sokkal tobbet er.
Perszr hogy szarakodik, ez egy eletre szolo dontes lehet.
"egy hazassag mondjuk 50 evig tart, hat abban az otven evben eleg sok csunyasag tortenik. Kisertes, megingas, veszekedes, ajtocsapkodas, es a legtobbeknel megcsalas is, bar az sulyos. "
1. A legtöbbek azok a legtöbbek, pont az ilyenek miatt történik, mint a kérdezőnél. Egy házassághoz így nem lehet hozzáállni, hanem csak úgy, hogy a mások azok nem mi vagyunk! Ha valaki így áll hozzá, az már el van ba..szva. A legtöbb ember meg okádék, igen.
2. Mit 50 év, basszus még csak 2 éve sincs együtt a nőjével, 2 tetves évet sem bírt félredugás nélkül, miről beszélünk? :D Gyakorlatilag az első megingásnál már megcsalást választotta.
És 3. - Ezt neked kérdező:
Tudod, a hűség elsősorban jellem kérdése, legalábbis, hogy van-e bűntudatod. Ugyanis nem CSAK a másikhoz vagy hűséges, hanem önmagad elveihez is. Tök mindegy kivel vagy, és ki az, aki iránt vonzódsz, ha lenne benned egy minimális tisztelet a párod iránt, ha nem is nem csalod meg, de a minimum, hogy utána lelkiismeret furdalásod lenne. Benned még az sincs.
Sajnálom a barátnődet, és szánalmas vagy nagyon, amiért olyan ostoba vagy, hogy még a fenitek fejében sem tudod, hogy mit kéne tenni.
"De mi a jó döntés azt nem tudom."
Én nem hiszlek el embeeer, olyan vagy, mint egy teljesen agyhalott..
Olvasgasd már vissza miket írogatsz, olvasd el háromszor.
Nem tudod mit akarsz. Dehogynem tudod! Már leírtad! Nem is egyszer.
Azt írod "-Nem tudom mi lenne a helyes döntés."
-Dehogynem tudod! Tudod te nagyon jól.
Ne add itt a mártírt, vagy magadat próbálod hitegetni, hogy ennyire figyelmes vagy, hogy nem árulod el, hogy megcsaltad és állandóan másik lány jár a fejedben és mennyire szenvedsz, de te aaaannnyiraaaaa jóó vagy vele, hogy ezt MIND csak magadban tartod, mert SZERETED, csak szerelemmel és csak úgy vagy vele.
Igen, te csupán félsz konfrontálódni.
Tudod te nagyon is jól, mit akarsz, és mi a helyes döntés, de nem mersz szembenézni a barátnőddel.
Állj már fel, elvileg gerinces vagy, és FÉRFI lennél végső soron valahol, hát akkor viselkedj is úgy!
Tök mindegy, tudja-e barátnőd vagy sem, téged az ne nyugtasson, mert te tudod, hogy elárultad. Attól, hogy nem mondod el, még megtetted, és ez ettől függetlenül sem neki, sem neked nem jó. Ne legyél már ennyire életképtelen, mert már nekem fáj az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!