Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretett lányt vagy a szerelmet válasszam?
Figyelt kérdés
Két évvel ezelőtt összemelegedőben voltam egy lánnyal, akit akkor még túl fiatalnak tartottam kapcsolatra. Másfél évig elötte nem volt kapcsolatom csak keresgéltem, ő viszont megfogott, de az élethelyzet sem lett volna alkalmas arra, hogy együtt legyünk, ráadásul nem is gondoltam volna, hogy szerelmes vagyok belé, vagy hogy ennyire az leszek. Kicsit összetört, amikor mondtam, hogy ez nem fog most menni és külön utakon indultunk. Nekem lett barátnőm, akibe eleinte és még most is szerelmes vagyok, vagy inkább nagyon nagyon szeretem. Boldog voltam vele az elmúlt két évben, ki is verte kb a fejemből az előző lányt. Viszont közben vele gyakran, nem szándékosan összefutottam, vagy láttuk egymást, így mindig ott kattogott picikét a fejemben. Azt hittem jobb lesz. De nem. Most ott tartok, hogy beszélgetünk, ha úgy alakul, persze semmit nem csinálunk, neki is lett barátja. De ő is így van, ahogy én. Megbeszéltük, hogy amíg nem jutunk el arra a pontra, hogy kettőnk között működő kapcsolat lehessen, addig tartjuk a távolságot, de nem megy. Szerelmes vagyok, szerelmesek vagyunk. De nem abba akivel együtt vagyunk kapcsolatban. Illetve én őt is nagyon szeretem, annyira, hogy nem tudnék fájdalmat okozni neki. De közben a másik lány is ott van a fejemben. Nagyon rossz! És nem tudom megoldani. Rosszabb pillanataimban, amikor sokat gondolkodom ezen el tudnám sírni magam, pedig soha nem voltam egy pityergős. Persze elég romantikus fajta vagyok. De nem bírom. Ma csak megöleltük egymást a lánnyal és nem tudtuk elengedni a másikat. Nem értem hozzá, amióta van a kapcsolatom. Nem tettem semmit, de olyan lelkiismeretfurdalasom van és szenvedek, hogy kicsinál teljesen. A barátnőmet szeretem, együtt élünk. Annyira tanácstalan vagyok, hogy ide kellett leírnom, mert nem mondhatom el ezt senkinek, mert ez a titkom jelenleg. Ha elmondnám, veszélyes, hogy úgy derülne ki, hogy nem akarom. De megőrülök ettől. Nem tudnám megbántani a barátnőmet, mert tényleg nagyon szeretem, de nem megy ki a fejemből a másik lány és felemészt teljesen. Közben nem mutathatom ki. Nagyon fáj.2016. júl. 3. 19:48
31/72 anonim válasza:
Ha úgy is döntesz, hogy elhagyod a barátnőd, ne vesd bele magad az újabb kapcsolatba. Hagyj egy kis időt magadnak.
32/72 anonim válasza:
A szerelmed akit valasztanal meg egyutt van a pasijaval? Csak mert ebben a szituban van ugye ket szek es hat a padlo kozottuk....
33/72 A kérdező kommentje:
Ő már szakított
2016. aug. 10. 15:05
34/72 anonim válasza:
Azota mi a helyzet? Osszejottetek mar? Ha igen, hogy ment a szakitas?
35/72 anonim válasza:
Basszus szólj már a barátnődnek, már nem tudom mióta félve olvasom ezt a kérdést, hogy ugye nem az én pasim vagy... Ennyi ideig ugye nem húzod így, hogy már eldöntötted?
36/72 A kérdező kommentje:
Megcsaltam a barátnőmet.
2016. aug. 22. 18:06
37/72 anonim válasza:
Sajnálom, hogy így történt...
Akkor ugye tudod, mi a dolgod most..
38/72 anonim válasza:
Te komolyan képes vagy eddig húzni az egészet?? Annyira sajnálom a barátnődet.. Te pedig elképesztően gyáva vagy.
39/72 anonim válasza:
Képes voltál megcsalni??????
Egy hónapja megy a huzavona, voltak lehetőségeid, DE azt tudnod kellett volna, hogy a megcsalás az EGYETLEN opció, amit nem szabadott volna!!!
Undorító vagy.......
40/72 anonim válasza:
Pont azt akartam írni már a kérdés elolvasása után is, hogy ebből akkora megcsalás lesz, mint az állat. Tessék, itt is van.:D
Gratulálok, öcsém. Ekkora rakás szerencsétlenséget ritkán látni a világon. Gerinctelen vagy és döntésképtelen, de azért még természetesen téged kéne sajnálni.
Húzok is innen a francba, rohadtul felcseszte az agyamat ez a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!