Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szeretett lányt vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretett lányt vagy a szerelmet válasszam?

Figyelt kérdés
Két évvel ezelőtt összemelegedőben voltam egy lánnyal, akit akkor még túl fiatalnak tartottam kapcsolatra. Másfél évig elötte nem volt kapcsolatom csak keresgéltem, ő viszont megfogott, de az élethelyzet sem lett volna alkalmas arra, hogy együtt legyünk, ráadásul nem is gondoltam volna, hogy szerelmes vagyok belé, vagy hogy ennyire az leszek. Kicsit összetört, amikor mondtam, hogy ez nem fog most menni és külön utakon indultunk. Nekem lett barátnőm, akibe eleinte és még most is szerelmes vagyok, vagy inkább nagyon nagyon szeretem. Boldog voltam vele az elmúlt két évben, ki is verte kb a fejemből az előző lányt. Viszont közben vele gyakran, nem szándékosan összefutottam, vagy láttuk egymást, így mindig ott kattogott picikét a fejemben. Azt hittem jobb lesz. De nem. Most ott tartok, hogy beszélgetünk, ha úgy alakul, persze semmit nem csinálunk, neki is lett barátja. De ő is így van, ahogy én. Megbeszéltük, hogy amíg nem jutunk el arra a pontra, hogy kettőnk között működő kapcsolat lehessen, addig tartjuk a távolságot, de nem megy. Szerelmes vagyok, szerelmesek vagyunk. De nem abba akivel együtt vagyunk kapcsolatban. Illetve én őt is nagyon szeretem, annyira, hogy nem tudnék fájdalmat okozni neki. De közben a másik lány is ott van a fejemben. Nagyon rossz! És nem tudom megoldani. Rosszabb pillanataimban, amikor sokat gondolkodom ezen el tudnám sírni magam, pedig soha nem voltam egy pityergős. Persze elég romantikus fajta vagyok. De nem bírom. Ma csak megöleltük egymást a lánnyal és nem tudtuk elengedni a másikat. Nem értem hozzá, amióta van a kapcsolatom. Nem tettem semmit, de olyan lelkiismeretfurdalasom van és szenvedek, hogy kicsinál teljesen. A barátnőmet szeretem, együtt élünk. Annyira tanácstalan vagyok, hogy ide kellett leírnom, mert nem mondhatom el ezt senkinek, mert ez a titkom jelenleg. Ha elmondnám, veszélyes, hogy úgy derülne ki, hogy nem akarom. De megőrülök ettől. Nem tudnám megbántani a barátnőmet, mert tényleg nagyon szeretem, de nem megy ki a fejemből a másik lány és felemészt teljesen. Közben nem mutathatom ki. Nagyon fáj.

2016. júl. 3. 19:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy egy szemét lettem, és gyáva, mert képtelen vagyok megmondani a baratnőmnek, hogy el szeretném hagyni. Gyenge vagyok, mert nem tudtam nemet mondani a lánynak, akibe szerelmes lettem. Minden percben rá gondolok és arra, hogy hogy tudnék szakítani azzal a lánnyal akit szeretek aki szeret engem és ekkora lyukat ütni a szívébe és ilyen csalódást okozni neki. Hogy csináljam? Mit tegyeeeek? Nem sajnáltatom magam, csak annyira lelkiismeretfurdalásom van és nem tudok vele mit kezdeni.
2016. aug. 31. 19:05
 42/72 A kérdező kommentje:
Ja és közben tudom azt is hogy a másik lány meg ugyanígy érez és kínlódik miattam, mert feltehetőleg/remélhetőleg tényleg szerelmes belém és ugyanígy a fejében vagyok és tudom hogy ezen pityereg meg arra vár, hogy végre lépjek és hiányzom neki..
2016. aug. 31. 19:07
 43/72 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd már ott azt a szegény lányt!! Sokkal de sokkal jobbat érdemel nálad,olyat aki őszintén szereti és szerelmes belé. Nem vele akarsz lenni. Meddig szeretnéd még húzni az egészet? Úgyis el fogod hagyni,akor mire vársz? Tedd meg minél előbb,és lépj ki az életéből ne hülyítsd. Ezt senki sem érdemli meg. Nem kell túlbonyolítani. Állj elé és mondd meg neki,hogy vége. Igen,ki lesz borulva,teljesen jogosan (ha elmondod neki hogy megcsaltad), de utána majd ő is rendbejön,te is, és boldogok lesztek csak éppen egymás nélkül.

Csak kérlek széppen szedd össze magad,ne legyél ilyen szerencsétlen,ha már megcsaltad. Gondolom jót akarsz neki akkor minek vagy még vele? Már 2 hónapja nem mersz lépni. Illetve csak egyre rosszabb irányba haladsz.Jobb előbb túllenni rajta,hajrá!

2016. aug. 31. 19:54
 44/72 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg az vagy. Megcsaltad... Ami már eleve aljas és helytelen, de te érzelmileg is megcsaltad, mindenhogyan... És ezek után még mindig nem szóltál róla neki?Semmiről?Hogy tudsz így minden nap lefeküdni és felkelni? Ráadásul úgy, hogy nem is bántad meg, amit tettél, hanem MÉG MINDIG VACILÁLSZ!
2016. aug. 31. 21:07
 45/72 anonim ***** válasza:
100%
nagyon gáz, amit művelsz a barátnőddel. EZ a szemétség, hogy nem hagyod el, hanem megcsalod, és utána vele vagy, a szemébe hazudsz. Most már NINCS más út, el kell hagynod, ez így nem maradhat. De jó, hogy nem velem csinálja ezt valaki.
2016. szept. 1. 22:12
 46/72 anonim ***** válasza:
Hagyd ott mert később rosszabb lessz !Még ha szereted is ezzel becsapod a jelenlegi bnődet azt hiszi hogy ő az eggyetlen közben te meg egy màsik lànyrol àmbràndozol!Légy őszinte felnőtt nő majd kiheveri mint mindenki màs !
2016. szept. 11. 23:23
 47/72 anonim ***** válasza:
En nem kockaztatnam a ket eve mukodo kapcsolatomat egy abrand kedveert. A baratnodet ismered, lattad mar melyponton, szereted mindenestul. A masik lanyt - ha jol erzelmezem - kevesbe ismered. Egyaltalan nem biztos, hogy egyutt tudnal vele elni, mig a jelenlegi paroddal igen. A szerelem meg ugyis elmulik. Mert az olyan.
2016. szept. 11. 23:24
 48/72 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok, bocs, most olvasom, h ez egy ket honapja tarto nyuglodes, megcsalas, meg minden, igy mar nem vagyok biztos az előző valaszomban...
2016. szept. 11. 23:33
 49/72 A kérdező kommentje:
Ez a szerelem mindkettőnket gyötör két éve, mert nem voltam hajlandó összejönni, mert túl fiatal (kellett is neki az idő amúgy). Csakhogy most meg nem bírok szakítani és az idő nem elfeledtette egyikünkkel sem a másikat. Két éve tart a szerelem, az egymás utáni vágy. Mégis máshol járunk és nem vagyunk együtt, ami jelenleg csak rajtam múlik, mert képtelen vagyok a barátnőmnek bevallani, hogy szakítani akarok. Meg persze, ahogy itt már valaki mondta gyáva vagyok ezekszerint és nem merek kockáztatni, mivel nyilván nem bízom úgy a másik lányban, mint a páromban, akit meg végülis átvágtam, mert megcsaltam. Azóta is vele vagyok és azon gondolkodom, hogy nem vagyok képes váltani. Az eszem azt mondja maradjak vele, a szívem meg azt, hogy a másik lánnyal legyek.
2016. szept. 12. 20:25
 50/72 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem bántam meg amit tettem! Mert iszonyatosan jó volt. És nem tudtam megbánni, mert nem derült ki. Nem vagyok érte "megbüntetve"/számon kérve, nem vesztettem el így nem is tudom megbánni. Az már kérdéses, hogy ha elveszteném akkor mit éreznék. Lehet, hogy ugyanitt lennék, csak fordítva. Bár nem, mert amikor a másik lánnyal töltöttem az időt, akkor könnyű volt a lelkem, csak azon aggodtam, hogy jaj ki ne derüljön, vagy bárcsak kiderülne és akkor magától megoldódna. Persze tudtam, nem ez a jó megoldás. Viszont ha a barátnőmmel vagyok, akkor nem tudok úgy igazán boldog lenni, hogy nem tudom kiverni a fejemből a másik lányt.
2016. szept. 12. 20:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!