Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szeretett lányt vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretett lányt vagy a szerelmet válasszam?

Figyelt kérdés
Két évvel ezelőtt összemelegedőben voltam egy lánnyal, akit akkor még túl fiatalnak tartottam kapcsolatra. Másfél évig elötte nem volt kapcsolatom csak keresgéltem, ő viszont megfogott, de az élethelyzet sem lett volna alkalmas arra, hogy együtt legyünk, ráadásul nem is gondoltam volna, hogy szerelmes vagyok belé, vagy hogy ennyire az leszek. Kicsit összetört, amikor mondtam, hogy ez nem fog most menni és külön utakon indultunk. Nekem lett barátnőm, akibe eleinte és még most is szerelmes vagyok, vagy inkább nagyon nagyon szeretem. Boldog voltam vele az elmúlt két évben, ki is verte kb a fejemből az előző lányt. Viszont közben vele gyakran, nem szándékosan összefutottam, vagy láttuk egymást, így mindig ott kattogott picikét a fejemben. Azt hittem jobb lesz. De nem. Most ott tartok, hogy beszélgetünk, ha úgy alakul, persze semmit nem csinálunk, neki is lett barátja. De ő is így van, ahogy én. Megbeszéltük, hogy amíg nem jutunk el arra a pontra, hogy kettőnk között működő kapcsolat lehessen, addig tartjuk a távolságot, de nem megy. Szerelmes vagyok, szerelmesek vagyunk. De nem abba akivel együtt vagyunk kapcsolatban. Illetve én őt is nagyon szeretem, annyira, hogy nem tudnék fájdalmat okozni neki. De közben a másik lány is ott van a fejemben. Nagyon rossz! És nem tudom megoldani. Rosszabb pillanataimban, amikor sokat gondolkodom ezen el tudnám sírni magam, pedig soha nem voltam egy pityergős. Persze elég romantikus fajta vagyok. De nem bírom. Ma csak megöleltük egymást a lánnyal és nem tudtuk elengedni a másikat. Nem értem hozzá, amióta van a kapcsolatom. Nem tettem semmit, de olyan lelkiismeretfurdalasom van és szenvedek, hogy kicsinál teljesen. A barátnőmet szeretem, együtt élünk. Annyira tanácstalan vagyok, hogy ide kellett leírnom, mert nem mondhatom el ezt senkinek, mert ez a titkom jelenleg. Ha elmondnám, veszélyes, hogy úgy derülne ki, hogy nem akarom. De megőrülök ettől. Nem tudnám megbántani a barátnőmet, mert tényleg nagyon szeretem, de nem megy ki a fejemből a másik lány és felemészt teljesen. Közben nem mutathatom ki. Nagyon fáj.

2016. júl. 3. 19:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
63%
Ha jó ember vagy, egyiket se választod.
2016. júl. 3. 19:51
 2/72 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Két lehetőség van:

1. Leéled az èleted amellett, akibe nem vagy szerelmes,"csak" szereted ès végig azon kattogsz, hogy mi lett volna ha...

Ráadásul a hangulatingadozásokra -amiket a párod nem fog érteni- rámegy a kapcsolatod úgy is. Nem lehetsz őszinte, ennek már eleve nem sok értelme van akkor.

2. Összejössz azzal a lánnyal akibe szerelmes vagy. Benne van a pakliban, hogy megbánod utólag, de az is hogy nem. Mondjuk nem úgy tűnik a leírásodból mintha fellángolás lenne... de szerintem a szerelmet kellene választanod.

Hasonló cipőben jártam anno, én a szerelmet választottam a másik párkapcsolatom helyett, 11 éve èlünk együtt. :)

2016. júl. 3. 19:58
 3/72 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy én 25 vagyok, a barátnőm 21, a másik lány 19.
2016. júl. 3. 20:02
 4/72 anonim ***** válasza:

Jó a kapcsolatod a barátnőddel?

Sokat vagytok együtt?

2016. júl. 3. 20:05
 5/72 A kérdező kommentje:
Nagyon jó a kapcsolatunk, sokat vagyunk együtt.
2016. júl. 3. 20:15
 6/72 anonim ***** válasza:
74%
Barátom, te dőzsölsz.
2016. júl. 3. 20:25
 7/72 anonim ***** válasza:
91%
Ha annyira boldog lennèl a kapcsolatodban és jól éreznéd magad, nem gondolnál közben folyamatosan másra. Lehet, hogy csak fellángolás, de nem ártana döntened lassan, mert a barátnőd is megérdemelné, hogy őszinte kapcsolatban èljen egy olyasvalakivel aki szereti.
2016. júl. 3. 21:17
 8/72 anonim ***** válasza:
100%

ne csapd be magad, te szerintem csak jófejségből vagy a pároddal, nem akarod megbántani, ha annyira oké lenne köztetek minden, nem a másik lány után epekednél, ez nem fellán

golás, ha évek óta tart, válaszd őt, a szerelmet, és engedd el a párod, hadd találja meg ő is azt, aki szerelemmel szereti.

a pároddal rettenetesen kicseszel, remélem tudod, mert érzelmileg már így is megcsaltad, nem belé vagy szerelmes, más jár a fejedben, ezt nem érdemli, engedd el őt.

jelenleg önző vagy, kényelmes a párod mellett, és fűzheted a másik csajt.

én is ilyen szituban vagyok, a srác kapcsolatban él, de mi ketten vonzódunk egymás iránt, nem történt még semmi, ő is agyal, h. mi legyen... én túl sokáig nem fogok várni rá, és szerintem a lány sem fog bármeddig várni rád, időben lépjél.

2016. júl. 3. 22:38
 9/72 anonim ***** válasza:
100%
Van az a mondás, hogyha két ember között nem tudsz dönteni, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt szeretted volna, nem jöhetett volna képbe a második.
2016. júl. 5. 15:40
 10/72 A kérdező kommentje:
Ezzel csak az a baj, hogy ki a második itt? Mivel először azt ismertem meg, aki még mindig kell nekem, csak közben mással lettem, akit pedig nagyon szeretek és képtelen vagyok megbántani is, meg azért szeretem is, szeretek vele lenni, csak a másik lány jobban megdobogtatja a szívem, jobban, mint amikor befejeztem vele, ami amúgy úgy indult, hogy csak ideiglenesen, mert vele komolyan el tudtam volna képzelni, de ahhoz úgy gondoltam még neki idő kell, mivel túl fiatalnak tartottam.
2016. júl. 5. 20:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!