Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretett lányt vagy a szerelmet válasszam?
Szia!
Két lehetőség van:
1. Leéled az èleted amellett, akibe nem vagy szerelmes,"csak" szereted ès végig azon kattogsz, hogy mi lett volna ha...
Ráadásul a hangulatingadozásokra -amiket a párod nem fog érteni- rámegy a kapcsolatod úgy is. Nem lehetsz őszinte, ennek már eleve nem sok értelme van akkor.
2. Összejössz azzal a lánnyal akibe szerelmes vagy. Benne van a pakliban, hogy megbánod utólag, de az is hogy nem. Mondjuk nem úgy tűnik a leírásodból mintha fellángolás lenne... de szerintem a szerelmet kellene választanod.
Hasonló cipőben jártam anno, én a szerelmet választottam a másik párkapcsolatom helyett, 11 éve èlünk együtt. :)
Jó a kapcsolatod a barátnőddel?
Sokat vagytok együtt?
ne csapd be magad, te szerintem csak jófejségből vagy a pároddal, nem akarod megbántani, ha annyira oké lenne köztetek minden, nem a másik lány után epekednél, ez nem fellán
golás, ha évek óta tart, válaszd őt, a szerelmet, és engedd el a párod, hadd találja meg ő is azt, aki szerelemmel szereti.
a pároddal rettenetesen kicseszel, remélem tudod, mert érzelmileg már így is megcsaltad, nem belé vagy szerelmes, más jár a fejedben, ezt nem érdemli, engedd el őt.
jelenleg önző vagy, kényelmes a párod mellett, és fűzheted a másik csajt.
én is ilyen szituban vagyok, a srác kapcsolatban él, de mi ketten vonzódunk egymás iránt, nem történt még semmi, ő is agyal, h. mi legyen... én túl sokáig nem fogok várni rá, és szerintem a lány sem fog bármeddig várni rád, időben lépjél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!