Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kihasználnak, mit tehetnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasználnak, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Van egy lány és nagyon szeretem. Teljesen belevagyok esve. Ő is tud róla hogy szeretem, annyit mondott hogy lehet róla szó, hogy több legyen köztünk. Többször is együtt vacsoráztunk, voltunk moziba, és más helyeken is voltunk már együtt. Ha szeretnék előre lépni a kapcsolatba, ő annyit mond hogy ráér és ne kapkodjuk el. Mind utólag megtudtam, barátnőitől csak kihasznál, és nem is érdeklem őt, több apró jel is ere utalt sajna. Ettől még én nagyon szeretem, és ha vele vagyok, el sem tudom képzelni azt hogy ilyen lenne, kedves, aranyos, ilyenkor kizártnak tartanám hogy más lenne. Ő nem tudja azt hogy a barátnői elmondták az igazat. Viszont nekem rossz érzés az hogy csak kihasznál és játszik velem. Ha vele vagyok nincs erőm a szemébe mondani azt hogy tudom hogy csak kihasznál, mert egyszerűen nem tudom elképzelni róla. Aki azt mondja hogy felejtsem el, igaza van, de egyszerűen nem tudom. Pedig nagyon szeretném, de folyamatosan rám ír hogy találkozunk, jól érzi magát velem, stb... Voltatok már így? Tudom, hogy nekem kellene lépnem hogy felejtsem, csak azt nem tudom hogyan tehetném. Szeretem, és ez nem tudom egyik napról a másikra megváltoztatni. Ő viszont csak játszik velem, ami nagyon rossz. 2-3 naponta összefutunk, és ilyenkor megint nem gondolkodok. :( Az egész annyira reménytelen.

2016. jan. 2. 11:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Négy lehetőséget látok.

1.) Hagyod magad továbbra is kihasználni, hogy egy mosollyal elkápráztatva folyamatosan hülyét csináljon belőled.

2.a) Változtatsz a kapcsolatotokon: ha valami programmal jön elő, hogy valahova menni szeretne, te azt mondod, hogy te máshova szeretnél vele menni, és elviszed sétálni az erdőbe, olyan helyre, ahol nem tud legombolni rólad pénzt, nincs autó, se étterem, se pláza, aztán nálatok, vagy mindegy is.

2.b) Felhívod magadhoz. Nem is kell, hogy szex legyen, csak duma, tévé, vagy akármi, de ha ezt sem akarja, akkor levonhatod a tanulságot, ill. megkérdezheted, hogy miért, és eldöntheted, hogy elfogadod-e a választ, bár tudod, hogy már hazudott neked.

3.) Találkozol vele, a szemébe nézel, és megmondod neki, hogy bár vonzónak tartod, mégis szakítasz vele, mert eléggé egyoldalúnak tartod ezt a kapcsolatot. És ne kavard be az ismerőseit. Legyél eltökélt, még akkor is, ha lesz egy kis műhiszti, zokogás, könyörgés...

4.) Írsz neki egy búcsúlevelet, hogy lezárod ezt a kapcsolatot, egyszer még hagyod, hogy elmondja, amit mondani akar, vagy ilyesmi, de ha könyörgőre, zaklatóra fogja, akkor szólsz neki, ha szeret, tartsa tiszteletben a döntésed, ha meg nem szeret, hagyjon békén, és a helyzet megkönnyítése érdekében letiltod.

2016. jan. 2. 20:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Ja ha valaki agyon van kényeztetve, mindent rögtön megkap, de neki ezért semmit se kell adnia, te első szóra ugrasz, de ő nem... Na itt nincs meg a kölcsönös tisztelet. Nyilván élvezi, hogy tetszik neked, hogy az ujja köré tud csavarni, egy jó sikerélmény vagy a számára, aki még olykor vesz is neki ezt-azt... Mindenesetre a tisztelet egyáltalán nincs meg ebben a kapcsolatban, ahogy leírtad.

Tényleg megmondhatod neki, hogy nézd, együtt vagyunk x ideje, és nem fejlődött semmit a kapcsolatunk. Ezért úgy hiszem, hogy nem fog működni ez a kapcsolat, és nem szeretnék több fájdalmat okozni se neked, se magamnak.

2016. jan. 2. 20:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Én sosem szerettem a játszmázást, meg a tesztelgetést, de a te esetedben valamit megpróbálnék:

Közöld a lánnyal, hogy kirúgtak a munkahelyedről. Mondd, hogy 2-3 havi tartalékod van, de az csak arra elég, hogy kifizesd a lakást, meg egyél, benzinre is csak extra esetben futja.

Utána várd a reakciót és meg lesz a válasz.

2016. jan. 3. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!