Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kihasználnak, mit tehetnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasználnak, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Van egy lány és nagyon szeretem. Teljesen belevagyok esve. Ő is tud róla hogy szeretem, annyit mondott hogy lehet róla szó, hogy több legyen köztünk. Többször is együtt vacsoráztunk, voltunk moziba, és más helyeken is voltunk már együtt. Ha szeretnék előre lépni a kapcsolatba, ő annyit mond hogy ráér és ne kapkodjuk el. Mind utólag megtudtam, barátnőitől csak kihasznál, és nem is érdeklem őt, több apró jel is ere utalt sajna. Ettől még én nagyon szeretem, és ha vele vagyok, el sem tudom képzelni azt hogy ilyen lenne, kedves, aranyos, ilyenkor kizártnak tartanám hogy más lenne. Ő nem tudja azt hogy a barátnői elmondták az igazat. Viszont nekem rossz érzés az hogy csak kihasznál és játszik velem. Ha vele vagyok nincs erőm a szemébe mondani azt hogy tudom hogy csak kihasznál, mert egyszerűen nem tudom elképzelni róla. Aki azt mondja hogy felejtsem el, igaza van, de egyszerűen nem tudom. Pedig nagyon szeretném, de folyamatosan rám ír hogy találkozunk, jól érzi magát velem, stb... Voltatok már így? Tudom, hogy nekem kellene lépnem hogy felejtsem, csak azt nem tudom hogyan tehetném. Szeretem, és ez nem tudom egyik napról a másikra megváltoztatni. Ő viszont csak játszik velem, ami nagyon rossz. 2-3 naponta összefutunk, és ilyenkor megint nem gondolkodok. :( Az egész annyira reménytelen.

2016. jan. 2. 11:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hagyd ott, tiltsd le szakits meg vele minden kacsolatot es 1-2 honap mulva emlekezni se foksz ra. Addig pedig bird ki hogy ne dolj be neki.
2016. jan. 2. 11:43
 2/13 anonim ***** válasza:
húha, figyelj lehet most nehéz lesz de szakítsd meg vele a kapcsolatot,később csak rosszabb lesz és még reménytelenebb!!!
2016. jan. 2. 12:48
 3/13 Blade Bone ***** válasza:
Ez most komoly?! Már nem azért mondom, de még ha ki is használ, és te ennek ellenére jól érzed magad, akkor ezt már nem lehet így nevezni.. Nem csak egy sima kellék vagy, hanem egy ember és együtt érzitek jól magatok, nem csak ő egyedül! Akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot, ha csak a saját érdekeit nézi és neked nem származik semmi jó az egészből..
2016. jan. 2. 12:53
 4/13 anonim ***** válasza:

nem értem ezt az egészet. Mi az hogy kihasznál? Fizetsu neki minden találkozáskor? Bevitted valamilyen zárt körbe? Estleg szereti a hasát és mindig drága étterembe viszed? Veszel neki ruhákat?

Mert a zárt kört leszámítva, ha bármelyik igaz akkor szimplán bolond vagy! :) Fizetsz a társaságáért. Szerintem ez elég....

Mit kell tenni, hogy ne használjon ki? Szerintem ez nagyon egyszerű

2016. jan. 2. 14:27
 5/13 A kérdező kommentje:
Kihasznál abba hogy tudja hogy szeretem, de Őt én ahogy tudom nem érdeklem. Amikor vele vagyok azt gondolom hogy mindenki más hazudik, és rendes lány. Ha én hívom valahová nem ér rá, a legtöbbször. Nem vagyok gazdag, de van autóm és szeret 50-60km-es távolságokba elmenni hogy lásson ezt-azt. Ha valamit szeretne, magának mer fontos neki akkor pénzt kér (2000ft amit adtam párszor). De utólag kiderül hogy mást vett, hogy mit azt nem tudom, de nem azt amit elmesélt nekem. Ha én esetleg nem keresem (mert szeretném elfeledni) akkor 2-3nap múlva jutok csak eszébe, és akkor is azért hogy elmehessen valahova, nem velem akar kettesbe lenni hanem látni szeretne ezt azt. Nem tudok neki nemet mondani, ő viszont élvezi a helyzetet .
2016. jan. 2. 14:58
 6/13 anonim ***** válasza:

értem. Tégy belátásod szerint. Minket nem zavar :)

Szóval vagy elfogadod, hogy neked ez így jó. Vagy pedig azt teszed amit úgy érzed tenned kell.

2016. jan. 2. 15:07
 7/13 anonim ***** válasza:
#5 Szerintem ez kamu és a kérdés is! Létezik ilyen ember és pláne aki hagyja is ezt???
2016. jan. 2. 16:31
 8/13 A kérdező kommentje:
Kamu szerintetek, de én élem át. Mind írtam ha látom nem tudom elképzelni róla azt hogy más legyen, de a valóság mást mutat. Viszont én akkor is úgy vagyok hogy remélem azt hogy tévedek, mert szeretnék tévedni. Zavarban vagyok és igen van ilyen. Rendes vagyok mindenkivel, de gondolom ez a gond.
2016. jan. 2. 16:40
 9/13 anonim ***** válasza:
mások kiszolgálás nem rendesség. Problémáid/problémáid vannak, ez az ok. Forrása fél-elem. Okozat az, amit éppen most csinálsz. Te erről azt mondod "rendes" vagy.
2016. jan. 2. 16:46
 10/13 A kérdező kommentje:

"Problémáid/problémáid vannak, ez az ok. Forrása fél-elem"

Tételezzük fel elfogadom hogy a félelem lehet az ok, tételezzük fel hogy én szerintem vagyok csak kedves, rendes. Egyesek szerint hülye vagyok hogy tartom vele a kapcsolatot, mások szerint rendes vagyok hogy segítek rajta, olykor. De akkor ő mit csinál? Él a lehetőséggel és kihasznál? Lehet. Az én problémám az hogy szeretem és evvel nem tudok mit kezdeni, elmondani nem tudom neki, mert egyszerűen nem megy. Elmondhatja mindenki a véleményét, de ha látom, nem hiszem el róla azt amit állítanak, nagyon remélem azt hogy tévedek és valóban rendes lány, vagy hogy megváltozik. Látom a saját problémáim, csak épp nem tudom meglépni.

2016. jan. 2. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!