Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mindenki kérdezgeti, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki kérdezgeti, hogy a párom mikor kéri már meg a kezem, és ez engem nagyon bánt. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és a párom is. 6 hetes terhes vagyok, terveztük. 3 éve vagyunk együtt. Mindenki azt kérdezgeti, hogy mikor lesz már az esküvő, vagy legalább mikor kéri meg a párom a kezem, de tudom, hogy nem fogja. Nagyon fontos ez nekem, de neki ez még "korai" és nem akarja megkérni a kezem. Régebben sokat kérdezgettem, hogy mikor lesz már, de egyszer kiakadt és azt mondta hogy lehet hogy már megkért volna, ha nem kérdezgetem ennyit. Azóta nem említettem neki a témát. Viszont még mindig nagyon bánt. Úgy érzem, hogy a kapcsolatunk már rég túl van a 'barát-barátnő' szinten, sokkal komolyabb annál a kapcsolatunk, főleg hogy babát várunk, akire 8 hónapot vártunk.

Egyrészt bánt, hogy ő nem akarja megkérni a kezem, másrészt pedig bánt, hogy az ismerőseim állandóan kérdezgetik, hogy mikor lesz már. Szerintetek miért ilyen a párom, és mit tudnék tenni a kíváncsiskodókkal?

2015. dec. 22. 16:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
78%
De ahhoz volt esze, hogy felcsináljon. Az ilyenek szokták otthagyni terhesen/kisgyerekkel a nőket.
2015. dec. 22. 17:04
 2/22 A kérdező kommentje:
Nem felcsinált, hanem próbálkoztunk a babáért 8 hónapon át!
2015. dec. 22. 17:10
 3/22 anonim ***** válasza:
51%
Mert macerás a válás.
2015. dec. 22. 17:13
 4/22 anonim ***** válasza:
51%
Hát ez elég gáz,kérdezd meg tőle,de szerintem nem szerelmes beléd.
2015. dec. 22. 17:30
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Fura hozzáállás, hogy egy gyerek, aki legalább 18 évre összeköt titeket nem korai, de egy lánykérés és házasság már az. Nem akarlak elkeseríteni, de a párod még nincs kész erre a babára, hiába tartott ennyi ideig teherbe esned. Készülj fel, hogy lehet egyedül maradsz szegény kicsivel, mert az első pár hónap nehéz lesz.
2015. dec. 22. 17:51
 6/22 A kérdező kommentje:
De ő is akarta a babát. Ha nem akarta volna, akkor azt megmondta volna, vagy legalább védekezett volna.
2015. dec. 22. 17:53
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

"lehet hogy már megkért volna, ha nem kérdezgetem ennyit."

ezt tudjad, hogy alattomos terelés a lényegről, hogy ne is merd felhozni. tojáshéjon lépkedés, persze a párod megkérdezni, hogy összeházasodtok-e, hozzádj9n-e, gondolom az is nőietlen.

lehet ,hogy éle van annak, amit írok, de azt mindenképpen érdemes kiderítened: mégis mire vár? mihez képest korai?

mert ennyit bárki ki tud találni, hogy

nem jött még el az ideje - pontosan minek?

nem érzi magát késznek - mire?

gondolkoznia kell még - a kapcsolaton, vagy hogy szeretne-e házas lenni egyáltalán?

a jövő majd kiforogja - a legtöbb helyzet nem olyan az életben, ami nyilvánvalóvá tenne választásokat.

többnyire sodródunk, néha meg döntünk. ennyi.

2015. dec. 22. 18:00
 8/22 rrrrrreennnnn ***** válasza:
76%

Nem nagy jövő àll előttetek...

A baba nem korai, a lànykérés igen? Régen is te kérdezgetted? Jò,hogy a kezét meg nem kérted. Hogy lehet igy megalâzkodni egy ffi előtt?

Èn a helyedben nagyon elgondolkodtam volna a gyerekvàllalàson.

Max egy év és ti màr nem lesztek egy pàr.

2015. dec. 22. 18:19
 9/22 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy ez miért lenne megalázkodás, hogy megkérdezem, hogy mikor tervez megkérni. És kösz, de mindezek ellenére nagyon jól vagyunk, szuper a kapcsolatunk, és még nagyon sokáig együtt leszünk. Ha nem házasságban, akkor nem, de attól még ugyan úgy együtt leszünk, mert szeretjük egymást.
2015. dec. 22. 18:32
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Úgy én is simán vállalnék gyereket, hogy 1. csak megcsinálnom kell, aztán hordja ki és szülje a marhája. 2. ha nem jön be ez a babázás, akkor fogom magam és lelépek. Minimálbérre bejelentettem magam, abból alig kap valamit az a marha és oldja meg a gyerek felnevelését. Sőt, feketén dolgozni még jobb. Csak 18 évig kell így létezni, aztán a rokontartásra úgyse lesz jogosult a purdé, mert nem kereste a kapcsolatot.
2015. dec. 22. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!