Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan furcsa hogy egy jól kinéző, szép arcú, nem buta r*ibanc, szűz (mindehogy) lánynak nincs barátja? K*r*ára elgem van abból h mindenki azt kérdezgeti, hogy " Miért, hogy-hogy nincs barátod? .
Teljesen igazad van. Egyetértek veled, azonban az emberek és a társadalom leszólja azokat, akik mernek saját ritmusban elvek szerint élni és nem hasonulnak az aktuális társadalmi normákhoz.
A mai társadalom egyik alappillére, hogy a helyes út az, amit a nagytöbbség csinál és sajnos kevesen vannak, akik felismerik ezen befolyásoltságot és mernek tenni ellene és saját elveik szerint élni az életüket.
Mert ennyi idősen általában már vágyik az ember a szexre és az érettebben egy párkapcsolatra is, és mivel neked úgytűnik minden adottságod megvan ahhoz, hogy ezeket megkapd, így furcsállják a dolgot.
Én is fucsálom, amúgy. Ilyen lányt keresek, de nem találok. Leírnád, hogy maradtál ilyen? :D
Az nembaj,ha igényes vagy önmagadra és a környezetedre is (ezzel arra is célzok,hogy ritkán választasz de akkor megfelelőt) viszont ügyelj arra,hogy ne húzd túl a takarót mert akkor kopp és azon veszed észre magad,hogy huh már 30vagyok és nem volt egy értelmes hosszabb kapcsim se....akkor érdemes átgondolni,hogy valamin változtatni kéne. Azt viszont aláírom,hogy a mai világban megfelelő hosszútávú ŐSZINTE,MEGBÍZHATÓ,HASONLÓ FELFOGÁSÚ partnert találni: ember legyen a talpán!
23/F
Csak maradj önmagad.
Én 20 évesen találkoztam olyan fiúval aki érdekelt is. Akinél úgy éreztem ő az én emberem. Nem állatok vagyunk emberek.
Mindenki aki leszólt, hogy ha ilyen válogatós vagyok soha nem lesz barátom... nos a többiek már a sokadik fiújukat fogyasszák én meg még mindig az első párommal vagyok együtt és nagyon boldog vagyok mellette.
Ne érdekeljenek mások. Csak járd a saját utadat.
14:27 vagyok.
Értem. Nálam is ez a helyzet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!