Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan furcsa hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan furcsa hogy egy jól kinéző, szép arcú, nem buta r*ibanc, szűz (mindehogy) lánynak nincs barátja? K*r*ára elgem van abból h mindenki azt kérdezgeti, hogy " Miért, hogy-hogy nincs barátod? .

Figyelt kérdés
Ennyire KÖTELEZŐ egy 18 éves csajnak barát? Már negyon elegem van. Nemtudom mit kell ezen erőltetni.A másik meg hogy szűz vagyok 18 évesen. Ezen is mit kell csodálkozni ? Szerintem tök normális és nem 14-15 évesen elveszteni egy buliba. Szerintetek csak én vagyok ilyen h*lye vagy csak érett vagyok?
2012. máj. 19. 14:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül Vagy érett, hanem óvtak a szülők mindentől a gimiben. Ez úgy fog majd csattanni, hogy vagy az egyetemen, vagy az első munkahelyeden fogsz elk_rvulni. Nem bántásból mondom Neked, de a hozzád hasonló lányokkal 90%-ban ez történik, a maradék 10% meg összeházasodik az első szerelmével.
2012. máj. 19. 15:06
 12/18 anonim ***** válasza:

hát figy, én általában kamuzni szoktam. olyanoknak nyilván nem, akik jól ismernek, de ha tőlem ilyeneket kérdez valaki pár napi/heti ismeretség után, legyen az fiú/lány, nem érzem úgy, h feltétlen tudnia kéne az igazságot. volt, aki konkrétan megkérdezte, szexeltem-e már, én meg mondtam, h ja, bár azt nem feltétlen nevezném annak, és vigyorgok, olyankor nem kérdezősködnek tovább, mert félreértik, én meg nem hazudok végül is. hé, hiszen álmomban már szexeltem :P amúgy semmi kivetnivalót nem találok abban, h 18 éves korodra szűz vagy (mellesleg rengetegen vannak még így, nem is gondolnád), én is így vagyok ezzel 20 évesen, pedig igazán nem kell magam megerőltetnem, ha pasit akarok, egyszerűen én is inkább mindent kétszer meggondolok. ha lesz valaki komolyabb és ismerem már egy ideje és úgy gondolom, a jövőben is az életem része lesz (akár párként, akár haverként), akkor elmondom neki, h mi a helyzet. de valamennyire meg szégyellem is ezt, mert végül is itt vagyok felnőtt nő, és még nem szexeltem, sokaknak ez furcsa, és a kínos kérdések miatt inkább kamuzok. :) egyébként ha hiszed, ha nem, barátnőm is szűz még, egyidős velem, SŐT neki szobatársa, aki 21 éves, pár hónapja vesztette el a szüzességét. mondanom se kell, hogy mind csinos lányok. szóval abszolút semmi para ezzel. :))

egyébként "buktam" már le, mert hamar zavarba jövök, aztán néha nem megy a kamu, szóval van pár srác, aki valószínűleg akkor így már tudja az igazat, de azóta sem kérdeztek erről, csak poén szinten szólogatnak be, meg azt is észrevettem, hogy azóta jobban figyelnek rám, mintha komolyabban vennének, amit igazán nem értek.

na mindegy, szóval a lényeg: ne érezd ettől magad hátrányban, ha kell kamuzz, nem tartozol őszinteséggel ismeretlen embereknek, akiket viszont szeretsz, azokkal légy őszinte, ők tuti nem kérdezgetnek majd hülyeségeket. :))

2012. máj. 19. 15:08
 13/18 anonim ***** válasza:

Először is mitől vagy olyan ideges?(Ha mindenki ezt kérdezgeti akkor miért pont most akadtál ki)

Másodszor pedig,azzal egyetértek hogy nem egy buliban kell elveszíteni,azonban lehet hogy te túlzásba viszed a visszafogottságot:)

2012. máj. 19. 15:19
 14/18 anonim ***** válasza:
ertjuk. de ezt talan azokkal kene megbeszeld akik furcsaljak ezt!ha ralep valaki a labodra akkor sem a netre jossz panaszkodni nemde?
2012. máj. 19. 15:27
 15/18 anonim ***** válasza:

Előző, túl sok értelmet feltételezel az emberekről :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

2012. máj. 19. 15:36
 16/18 anonim ***** válasza:

én 19/l vagyok és még szűz. engem is állandóan azzal ba.szogatnak, hogy miért nincs pasim...már már szégyellem is magam emiatt. mondjuk én tudom az okát, egyszerűen félek a fiúktól. már úgy érzem, hogy emiatt lenéznek (akik tudják), vagy furcsán néznek rám, a "legjobb barátnőm" is tök idiótának néz.

egyszerűen most úgy gondolom, hogy nem kell nekem pasi, persze néha nagyon szeretnék, de már lehetőségem sincs rá, mivel nem járok bulizni, és mint tudjuk enélkül nem lehet pasit fogni...ez van, de egy kicsit megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen.:)

és kérdező szerintem te egy érett csaj vagy, fel a fejjel, majd lesz barátod, ha te úgy akarod, semmit sem kell siettetni :)

2012. máj. 19. 18:49
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem volt pasim 24 hónapig, mégis szűz vagyok és azt kérdik: azt hogy? S én 21 éves vagyok.

Semmi sem kötelező, ha nem akarod. Tőlem is kérdezték egyszer, hogy miért nincs pasim? Mondom mert már jó egyedül is. Erre nem hitte el, hogy nem kell pasi. Hihetetlen volt számára.

2012. máj. 31. 00:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Na sikerült azóta?
2017. aug. 2. 13:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!