Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mindenki kérdezgeti, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki kérdezgeti, hogy a párom mikor kéri már meg a kezem, és ez engem nagyon bánt. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és a párom is. 6 hetes terhes vagyok, terveztük. 3 éve vagyunk együtt. Mindenki azt kérdezgeti, hogy mikor lesz már az esküvő, vagy legalább mikor kéri meg a párom a kezem, de tudom, hogy nem fogja. Nagyon fontos ez nekem, de neki ez még "korai" és nem akarja megkérni a kezem. Régebben sokat kérdezgettem, hogy mikor lesz már, de egyszer kiakadt és azt mondta hogy lehet hogy már megkért volna, ha nem kérdezgetem ennyit. Azóta nem említettem neki a témát. Viszont még mindig nagyon bánt. Úgy érzem, hogy a kapcsolatunk már rég túl van a 'barát-barátnő' szinten, sokkal komolyabb annál a kapcsolatunk, főleg hogy babát várunk, akire 8 hónapot vártunk.

Egyrészt bánt, hogy ő nem akarja megkérni a kezem, másrészt pedig bánt, hogy az ismerőseim állandóan kérdezgetik, hogy mikor lesz már. Szerintetek miért ilyen a párom, és mit tudnék tenni a kíváncsiskodókkal?

2015. dec. 22. 16:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan szuper, akkor mire fel a kérdés? :D
2015. dec. 22. 18:37
 12/22 A kérdező kommentje:
Ha nem vettétek volna észre, az volt a kérdés, hogy mit csináljak azokkal, akik kérdezgetnek, hogy mikor lesz már esküvő! Együtt tudok élni azzal, hogy nem vagyunk házasok, de zavar a sok kérdezgetés.
2015. dec. 22. 18:42
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek miért ilyen a párom?" Ez is kérdés volt, erre jöttek a válaszok.

"régebben sokat kérdezgettem" "még mindig nagyon bánt" "Úgy érzem, hogy a kapcsolatunk már rég túl van a 'barát-barátnő' szinten, sokkal komolyabb annál a kapcsolatunk" "egyrészt bánt, hogy ő nem akarja megkérni a kezem"

Ez pont úgy hangzik, hogy boldog vagy és nem zavar a dolog, de tényleg. :D

2015. dec. 22. 18:46
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy nem zavar, hanem azt hogy örülnék ha megkérne, de együtt tudok élni azzal is, ha nem. Viszont egy darab választ sem kaptam még a másik kérdésemre, ami sokkal jobban érdekelne.
2015. dec. 22. 18:53
 15/22 anonim ***** válasza:
Azért, mert az ismerősök pont ugyanezeken a kérdéseken agyalnak. Mi másért kérdezgetnék? Aggódnak, hogy ott maradsz egy kisgyerekkel.
2015. dec. 22. 18:55
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

a kérdésben tényleg nem a kérdezősködőkön volt a hangsúly, gondolom, azért nem arra kaptál választ.

ha teljes szívvel tudod azt mondani, hogy "mert nekünk az nem fontos," akkor mondd azt. meg amit ilyenkor szokás. hogy az én életem, te meg törődj a sajátoddal.

2015. dec. 22. 18:55
 17/22 anonim ***** válasza:
51%
Önámítás,de még van időd elvetetni,ha nem akarsz a gyerekkel egyedül maradni.
2015. dec. 22. 19:08
 18/22 anonim ***** válasza:
77%

Soha nem fog feleségül venni, mert már esküvő nélkül is megkapott mindent. Én nem szültem volna soha olyannak, aki nem akar feleségül venni.

Max. egy gyűrűt ki tudsz hisztizni tőle, meg is kapod, h be legyen fogva a szád, aztán még évekig lehetsz "menyasszony" egy kisgyerekkel. Szép kilátások.

2015. dec. 22. 19:08
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem házasodik meg mindenki akinek gyereke van. Nagyon sokan élnek házasság nélkül, 1-2 gyermekkel.

A kérdésedre pedig a válasz egyszerű: "mi közöd van hozzá?"

2015. dec. 22. 19:12
 20/22 rrrrrreennnnn ***** válasza:
51%

18-as nagyon ràtapintott...Dehogy vagy te annnnyira boldog. Akkor minek ez a kérdés?"nagyon fontos ez nekem"

" régebben sokat kérdezgettem"

"szerintetek miért ilyen a pàrom?"

Ha téged csak az ismerősök zavarnànak,akkor ùgy vàzoltad volna fel.a kérdést,hogy "terhes vagyok,az esküvő egyikünknek sem fontos,de az ismerősök mindig ezzel csesztetnek"

Ès hogy lehetne szuper az a kapcsolat,amelyikben a nő nem tudja még kikövetelni sem a nyomorult gyűrűt? Ugyan màr!!!!

Ès ne haragudj,soha olyanròl nem hallottam,hogy a nő kérdezgeti a pasitòl,hogy mikor akarsz màr elvenni?!!!

Ha te ennyire szuper boldog vagy,akkor nagyon egyszerű.Azt kell mondani az ismerősöknek,amit itt àllìtasz.Papír nélkül is boldog vagyok vele és szuper a kapcsolatunk...(ami persze nem igaz).

2015. dec. 22. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!