Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék ez ügyben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ez ügyben?

Figyelt kérdés
A 22 éves fiútestvérem összeköltözött egy 54 éves nővel, gyakorlatilag egyik napról a másikra. Látom, hogy boldogok, de a családom és többek között én is teljesen le vagyunk döbbenve. Tudom, hogy a boldogsága fontos, de nem akarom, hogy a legszebb fiatal éveit egy idősebb nővel élje le. A párja nem szeret már sehova járni, még a tesómat sem engedi haza. De a tesóm úgy tekint a nőre, mintha a Nap lenne. Nagyon szereti. Attól félek, hogy későn fogja észre venni, hogy ez nem fog hosszú távon működni és akkor teljesen magába roskad majd. Nehezen kezeli a kétes helyzeteket. De egyenlőre rózsaszín ködben vannak. Amúgy érthető az anyakomplexusa, mert anyukánkra sosem számíthatunk. A párja, meg gondolom örül, hogy fiatal pasija van. Sajnálom, hogy így alakult. De jó lenne, ha minél előbb felfognák, hogy ez nem egy normális kapcsolat.
2015. dec. 13. 00:12
 1/5 anonim ***** válasza:
22 éves, nagykorú ember. Semmit nem tudtok tenni, csak próbálni beszélni a fejével és remélni, hogy majd észhez tér. Mást semmit.
2015. dec. 13. 00:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Imádom a milfeket, hol ismerkedett vele össze? nekem is adhatna vagy te adhatnál tanácsot!
2015. dec. 13. 00:30
 3/5 anonim ***** válasza:
22 éves fiúnál max 32 éves nő még nem lenne annyira megbotránkoztató,de 52 éves nő ííííííííí :SS
2015. dec. 13. 00:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem sokat tudunk itthon, tényleg egyik napról a másikra lépett le a tesóm. De ha jól tudom akkor a facebook-on, random jelölgetéssel ismerte meg. A nő az ország másik végében lakott eddig.
2015. dec. 13. 00:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Sokszor működik az ilyen kapcsolat a kor ellenére.

Az inkább látszik probléménak, hogy nem engedi haza!

2015. dec. 13. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!