Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ez ügyben?
Már lassan két éve tetszik egy fiú. Elején beszélgettünk, kedves volt, de általában mindig lepattintott, ha randira hívtam, míg másnak azt írta, hogy vele tud találkozni - biztos forrás. Majd rákérdeztem, hogy mit gondol rólam - facebookon - azt mondta, hogy nem jövök be neki. Egy iskolába járunk, így mindig látom, felőlem szerelem alakult ki. Ő viszont mindig néz, hátra néz rám, bámul...néha köszönünk egymásnak, de általában elnéz. A haverjai is bámulnak vagy röhögnek.
Lájkolja más lányok képeit, próbáltam olyan lenni, mint ők, de hát így sem...tudom, a szerelmet nem lehet erőltetni, de mindennél jobban akartam/akarom ezt a fiút.
Ha nem jövök be neki, akkor miért néz és miért húzta az agyamat (írta egyszer még 1,5 éve nyáron, hogy találkozhatunk)? 1 éve nem beszélünk már lassan, azt írta ne írjak rá többet.
Hogyan felejthetném el? Ha meglátom dobog a szívem, izgulok, remegek...ő meg csak semlegesen előre néz...de néha mégis zavarban van - legalábbis én ezt látom - és sokszor engem bámul...
L/19, F/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!