Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van ötletetek, hogy mit is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ötletetek, hogy mit is tehetnék ebben az ügyben?

Figyelt kérdés

szóval.. van egy fiú.. egy tajvani pasi egy táborból.. voltam a táborosokkal balatonon, és ő is ott volt.. amikor buliban voltunk és egymás mellett táncoltunk egy csomószor összeért a kezünk de talán csak mert én mindig közelebb mentem hozzá.. ott úgy tűnt az elején, hogy nem zavarta.. aztán úgy tűnt mintha mégis zavarná...

aztán írtam neki egy bazi hosszú levelet

I want to tell you something.. please don't laugh so much.. and you don't have to say anything,, so.. i think we can't meet again that's why i dare to do this.. i know that you've never thought about this, but.. mhmm.. i LIKE you.. i know that it sounds very strange and weird because we don't know each other very well.. it can be just an interim thing.. so i'll try to shun you because of these predicaments.. personally i think we won't meet again because of this.. so bye.. maybe forever.. (<- okay it sounds too emotional)

aztán rájöttem hogy mekkora egy őrült balek vagyok ezért írtam neki egy új levelet

okay.. i was so stupid.. i'm sorry.. please forgive me beacause of my message.. it was a large mistake or something like that.. i don't know why did i this.. maybe i wanted to boast with my "so-perfect" english knowledge and i trowed that i'm the coolest girl in the world that's why i can do anything.. if we can meet again, please don't say anything about this message.. and please forget it somehow.. this can be a strange request, but you are just an innocent taiwanese victim who was attacked by me.. i don't know you, but i hope that you aren't a man who trumpet abroad every awkward stories from a faceless nobody.. so i just wanted to tell you that i'm so sorry for my confusing message

erre ő:

Oh I am confused now

erre én: why?

erre ő:

But ok I will pretend that I didnt see the previus message

erre én:

do you hate me, don't you?

erre ő:

Why should I hate u?

erre én:

because of my confusing attacking

erre ő:

Attack@@ no it's not an attack

erre én:

so aren't you angry?

so i think so that you don't want to meet again with me just the other delegates..

erre ő

No I am not angry at all

erre én:

oh.. thank you.. i grow quiet..

..

2014. aug. 8. 23:55
 1/2 anonim ***** válasza:
és most mi a fene a kérdés??
2014. aug. 8. 23:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Miért próbálod meg folyton megmagyarázni amit csinálsz, nem kell mások szájába rágni az érzéseidet, indokaidat egy cselekedetre, túlságosan védekezőnek fognak találni téged miatta, azzal meg ha csak nem a célod hogy tudasd hogy neked az kell hogy elfenekeljenek az ágyba téged mert behódoló természet vagy, akkor saját magad alatt vágod a fát.

Képzeld el ha egy srác lenni ennyire beszari.. szóba se állnál vele soha.

Szóval így ezt te már mindenhogyan tönkre tetted, szóval hagyd elmenni a jövőben pedig kicsit gyakorold azt amit nekünk férfiaknak kiskorunk óta tanulnunk kell, a felelősségvállalást, a menőséget, az önbizalom megmutatását.

Bár ha már így elolvastam a párbeszéd részét is, a srácnak nyilvánvalóan bejössz, és most hogy látja rajtad hogy a kisujját se kell megmozdítania hogy elélvezz előtte, így akár folytathatod is vele a beszélgetést, ha egy icipici töke is van, akkor rá kell hogy startoljon az ingyen kamatyolásra lol

Tajvani pasi... azok mondjuk elvileg mikroszerszámmal járnak, lehet azért nem vagytok még együtt, ki tudhat mindent, ÉN BIZTOSAN NEM!

2014. aug. 9. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!