Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretnék felejteni, barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék felejteni, barátnőm szerint rosszul csinálom. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Volt egy pár hónapos kalandom, egyikünk sem akart komolyat így ebben is maradtunk. Csak sajnos én közben beleszerettem. Megbeszéltük, nem akar komoly kapcsolatot. Elfogadtam. Én nem keresem, ő néha szokott írni és olyankor mindig felkavarodnak bennem az érzések.

Szeretnék felejteni ezért találkozgatok másokkal, jól szórakozunk, de egyikkel se fekszem le. Mire odakerül a sor, nem megy, nem akarom és keresek mást. Nem hívatom meg magam dolgokra, mindig figyelek, hogy én is fizessek alkalmakat stb. Barátnőm szerint ez kihasználás és gáz vagyok. De én csak felejteni szeretnék és amíg mással vagyok addig nem gondolok arra akibe beleszerettem.

Abba kéne hagynom? Senkinek nem ígérek semmit...

2015. nov. 18. 07:21
 1/1 Lysander válasza:

Nem folytathatod azt a fajta módszert, hogy kihasználsz másokat, csak azért, mert te nem tudsz elfelejteni valaki mást. Ez nem fair a többi személlyel szemben, nem gondolod?

Azt javasolnám inkább, hogy ezt mielőbb hagyd abba, és tisztázd magadban először is a helyzetet, aztán pedig találj magadnak valami időtöltést, amivel kitölthetted a napjaidat, és amit szeretsz csinálni. Jó figyelem elterelés gyanánt egyébként. Ugyanakkor pedig ismerkedj, hátha összehoz olyannal a sors, akibe beleszeretsz ;)

2015. nov. 18. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!